Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Besiktas – Napoli

Besiktas - Napoli 3.73 - 3.25 - 2.11 står oddsen i för dagen och jag kan inte annat än att bli intresserad för Besiktassidan. Besiktas vann bortamötet i en galen match och nu är Napoli märkligt stora favoriter. Napoli fick dundersuccén Milik långtissskadad för 4 matcher sedan vilket är ett jätteavbräck då Gabbiadini inte riktigt fått det att lossna.

Matchen mot Besiktas kommer att bli Napolis tredje match på SEX dagar då man har Empoli hemma Onsdag 26/10 och möter giganterna Juventus på bortaplan på Lördag 29/10.

Att dom ska resa till Istanbul och en kokande arena och hämta hem tre poäng tror jag blir väldigt svårt mot ett sådant hemmastarkt lag och med tanke på att Napoli inte har tillräckligt bred trupp för sånt här hårt matchande enligt mig.
Fotboll

Besiktas – Napoli

 • Postad:
  25 okt 2016
  20:48
 • Rekare: BettingBroder
 • Spel: 1 +0.25
 • Insats: 3,00
 • Odds: 2,09
 • Bolag:
 • Datum:
  01 nov 2016
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: Europa
 • Liga: Champions League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

kungpurre 2016-11-16 00:05

Ingen som har några bra fotbolls rekar
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td