Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Rostov – Bayern München

Bayern München leder förvånansvärt inte Bundesliga efter 11 omgångar utan det är Leipzig med Emil Forsberg i storform som har taktpinnen där. Mycket tack vare Münchens svårigheter på bortaplan, i en mix av skador på tunga pjäser.
Bayern Münchens resultat på bortaplan:
Schalke 04 0-2 Bayern München
Hamburg 0-1 Bayern München
Atletico Madrid 1-0 Bayern München
Eintracht Frankfurt 2-2 Bayern München
Augsburg 1-3 Bayern München
PSV Eindhoven 1-2 Bayern München
Borussia Dortmund 1-0 Bayern München

München kommer alltså till den här matchen med en förlust i tungviktsmötet mot Dortmund i handväskan, vilket så klart för supportrarna är mindre smickrande, så en vinst för Ancelotti och grabbarna ikväll kan man nog förvänta sig. Men med tanke på matchens betydelse och positionen i ligan så ser jag inget annat än att München kommer att spara på spelare och på så sätt göra det betydligt mycket svårare att åka till Ryssland och spela fotboll än vad det redan är.

Rostov är en svår nöt att knäcka på bortaplan, det har man visat i båda de tidigare hemmamatcherna i CL under året.
Rostov 2-2 PSV Eindhoven
Rostov 0-1 Atletico Madrid

Så har resultaten sett ut för de ryska krigarna i CL spelet. I ligan visar man bra disciplin då man endast släppt in 11 mål på de fjorton inledande omgångarna. München har alltså bara mäktat med att göra över 2.5 mål på bortaplan i en match av sju under den här säsongen och med tanke på vart den här matchen spelas, vilka spelare laget saknar och betydelsen av matchen så kommer det absolut räcka att göra två mål för tyskarna.
Matchen mellan lagen i München slutade 5-0 men dem siffrorna lär inte beskådas under kvällen.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Rostov – Bayern München

  • Datum:
    23 nov 2016
    18:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Ryssland
  • Liga: Champions League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td