Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Krasnodar – RB Salzburg

Bravaderna mellan Rostov och Bayern München gillade jag att beskåda, ett sargat München åker alltså på spö och även om under 2.5 mål på tyskarna var illa ute några gånger så löste det sig trots allt.

Ny match nu, ifrån samma land, men förutsättningarna är inte dem samma. Krasnodar tar emot Salzburg på hemmaplan i EL och för dem båda så är den här matchen av den viktigare valören för fortsatt spel i Europa.
Vid Krasnodar vinst så är laget i princip klart för vidare spel och vid förlust så kommer allt att avgöras i den sista omgången av gruppspelet. För de lite mindre klubbarna så är EL någonting viktigt, då det ger ett rejält påskjut i kassan om man lyckas avancera, därför är det inget av lagen som vill förlora denna match.

Tabellen i grupp I.
1. Schalke 04, 12p (+6)
2. Krasnodar, 6p (+1)
3. RB Salzburg 3p (-2)
4. OGC Nice 3p (-5)

Schalke redan klara gruppsegrare och därför är det plats två som tre lag är med och slåss om. Eftersom att Schalke redan är klara så ställs troligen inte det bästa laget på benen mot Nice hemma i Tyskland. Vilket öppnar för att fransmännen möjligen ska kunna plocka med sig en poäng därifrån. Därför blir den här matchen extra viktig för dem båda inför den avgörande omgången.

När Krasnodar och Salzburg möttes i September så var det då bortalaget Krasnodar som vann den kampen med 0-1. Efter ett sent mål i den första halvleken så lyckades laget spela av matchen och få med sig riktigt viktiga poäng hem.
Med tanke på vikten av den här matchen så är det ingen tillfällighet att den kommer bli jämn och tillknäppt, vilket gör att ett underspel i den här matchen kommer att vara det som föredras. Saknas dessutom riktig spetskompetens i båda lagen och ifall det blir ett 0-0 resultat så blir i alla fall inte jag förvånad.

Krasnodars fyra tidigare matcher i EL:
Schalke 04 2-0 Krasnodar
Krasnodar 0-1 Schalke 04
Krasnodar 5-2 OGC Nice
Salzburg 0-1 Krasnodar

RB Salzburgs fyra tidigare matcher i EL:
OGC Nice 0-2 RB Salzburg
RB Salzburg 0-1 OGC Nice
Schalke 04 3-1 RB Salzburg
RB Salzburg 0-1 Krasnodar

Ni kan följa mig på twitter och diskutera mina rekar med mig där om så vills. @bkBrunkers.
Lycka till!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Krasnodar – RB Salzburg

  • Datum:
    24 nov 2016
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Ryssland
  • Liga: Europa League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td