Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Brentford – Birmingham

I brist på tid till helgen så slänger jag upp lördagens och senare också söndagens spel redan idag. Har svårt att hitta något av värde i de stora fotbollsligorna eller i hockeyn under lördagen och därför hämtas ett spel ifrån Championship och mittenmötet mellan Brentford - Birmingham.

Eller jag vet inte, det kanske är dumt att kalla det ett mittenmöte när alla lag i den här ligan är så otroligt jämna, men men..
Brentford med den gamla IFK Göteborg spelaren Lasse Vibe gjorde en fin fjolårssäsong i Championship och vill försöka fortsätta på det spåret även i år. Som tur är för laget så har man en viss Scott Hogan i storform, en spelare som förra året gjorde 17 mål på 33 matcher i League One har redan nu gjort 10 mål på 17 matcher (som mittfältare) i Championship.

Brentford ligger på en 14:e plats med 22 inspelade poäng på 17 matcher. Laget har gjort 23 mål framåt men bara släppt in 19.
Brentfords fem senaste hemmamatcher:
Brentford 0-2 Fulham
Brentford 0-2 Barnsley
Brentford 0-0 Wigan
Brentford 4-1 Reading
Brentford 5-0 Preston

Klassiska Birmingham står alltså för motståndet och man kommer till matchen utan försvararen Jonathan Spector som senaste matchen ådrog sig ett rött kort. Inget större avbräck då försvaret är något som motståndarlaget fruktar när man spelar mot Birmingham.
Laget har tagit poäng i 14 av sina 17 spelade ligamatcher och ligger på en 5:e plats med 28 inspelade poäng. Birmingham kan vara det som man klassar som ett riktigt Championship lag med stora tuffa spelare och man avslutar gärna sina anfall med ett inlägg och försök till nick inne i boxen. Lättläst kan många tycka, men det är inte så lätt alla gånger.

Birminghams fem senaste bortamatcher:
Huddersfield 1-1 Birmingham
Burton 2-0 Birmingham
Nottingham Forrest 3-1 Birmingham
QPR 1-1 Birmingham
Reading 0-0 Birmingham

Kollar man på de tre senaste hemma respektive bortamatcherna för lagen så kan man räkna ut att dem tillsammans har gjort två mål på sex spelade matcher. Brentford är alltså nollade i tre raka matcher på hemmaplan. Mindre smickrande. Känslan säger tight försvarsspel och det lag med bästa fysiken kan tillslut avgöra med ett sent mål.

Lycka till om någon vågar sig på att spela.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Brentford – Birmingham

  • Datum:
    26 nov 2016
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Championship
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td