Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Genoa – Juventus

Kan kännas yvigt att på fem rekade spel lägga ut spel ifrån fem olika tävlingar, men jag är inte dummare än att jag lägger ut rekar om spel som jag själv anser mig ha koll på. Vad ni gör eller hur ni tolkar den informationen får ni avgöra på egen hand.

Överlägsna Juventus ska till Genoa och ta sig an ett lag som har en liten speciell plats i mitt hjärta, inte för att jag hejar på dem, utan för att jag gillar många av de spelare som tillhör och tidigare tillhört Genoa, jag menar, Robert Acquafresca, Alberto Gilardino, Mattia Destro och Sergio Floccari, det är namn som klingar fint i mina öron. Det här spelet har dock ingenting med det att göra.

Juventus har enligt många, inklusive mig redan avgjort den italienska ligan med ett sju poängs försprång ner till Roma och Milan. Men tre matcher på en vecka och en resa till Spanien i mitten av veckan gör sitt även för ett lag som Juventus, därför tror jag att Genoa kan komma undan lindrigt efter matchen, resultatmässigt.
77% av Juventus matcher i ligan har gått över 2.5 mål och i 50% av Genoas matcher så har matcherna gått över 2.5 mål. Men inbördes ser det helt annorlunda ut mellan lagen.

De fem senaste matcherna mellan lagen:
Juventus 1-0 Genoa
Genoa 0-2 Juventus
Juventus 1-0 Genoa
Genoa 1-0 Juventus
Genoa 0-1 Juventus

Alltså fem raka matcher mellan lagen där linan gått under 2.5 och fyra av dem även under 1.5 mål. Man ska inte förlita sig för mycket på statistiken men när något är såhär talande så är det svårt att blunda, i alla fall för mig.
Intressant är också att Genoa ännu inte förlorat på hemmaplan den här säsongen utan man har 2 vinster och 4 oavgjorda såhär långt.
På sex matcher har laget 8-3 i målskillnad, det blir ett snitt på 1.83 mål per match.
Juventus är seriens bästa bortalag såhär långt med 4 vinster och 2 förluster på bortaplan. Målskillnaden här är 8-4 vilket ger oss ett snitt på exakt två mål per match när Juventus spelar borta.

Saknas i Genoa: Miguel Veloso, Lucas Orban, Leonardo Pavoletti, Divide Brivio.
Saknas i Juventus: Rolando Mandragora, Medhi Benatia, Andrea Barzagli, Paulo Dybala, Marco Pjaca.
Frågetecken även för Gonzalo Higuain som inte var med och spelade mot Sevilla i veckan, möjligtvis med i truppen mot Genoa men frågan är om Allegri vågar spela honom.

Lycka till och hoppas att ni är rustade inför helgen, har ni frågor eller funderingar över spelen så hör av er till mig via twitter @bkBrunkers. Ha en bra helg. På återseende.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Genoa – Juventus

  • Datum:
    27 nov 2016
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Italien
  • Liga: Serie A
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td