Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Wizards - Magic + – Pistons - Bulls

Dags för premiärrek här på det nya sharps och jag kickar direkt igång med en vanlig spelform för min del vilket är dom köpta linorna på amerikanska sporterna.

Hoppas vi kan få en fin start och så ska vi ha mycket roligt tillsamman framöver. Jag kommer använda mig av unitssystem med 1-10 units i alla mina rekar för att tala om hur högt värde jag anser att spelet har.


Spel Nr1:

Wizards - Magic = UNDER 207 @ 1.40
Bulls +11 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 4 Units


Motivering:

Wizards och Magic har redan mötts 2 gånger denna säsongen med endast 174 och 185 poäng i dom tidigare 2 matcherna. Jag tror inte det blir över 20 poäng mer idag när lagen mötts för en tredje gång så här tidigt på säsongen.

Wizards blandar och ger en hel del men har överlag varit dåliga denna säsongen med sitt 6-13 record. Snittet på antalet poäng per match för Wizards ligger precis under 210 på 209.9 men idag är uppgiften ligans mest defensiva lag.

Magic har spelat riktigt bra på slutet och framförallt defensiven sitter perfekt. Snittet för Magic är lägst i ligan på 190.3 poäng per match och man har ett okej record på 9-12. På lagets senaste 11 matcher är snittet låga 182 poäng per match och endast 2 gånger på 22 slutscorer så har något lag nått 100+ i dessa 11 matcherna. Magic gör lite poäng och släpper också till väldigt lite.

Wizards är B2B efter en vinst mot klena Nets igår och det är enda matchen på senare tid som gått klart över den linan vi kan använda här idag. Man ska inte ta ut för mycket från en match mot Nets eftersom dom släpper till mest poäng i ligan med 114.3 per match och alla lag gör nästan 120 mot Nets. Jag har svårt att se hur energin ska finnas till att ösa på mot defensiva Magic som endast släpper till 97.1 och den defensiven har varit ännu starkare på slutet. Det faktum att Wizards också titt som tätt har en hel del lowscoring matcher gör att underspelet känns ännu mer intressant.

Lagen har ju redan mötts i 2 lowscoring matcher denna säsongen och trots helt okej skytte i dom matcherna så har man inte toppat 185. Stor chans att denna stannar under 190 och även om det skulle bli en öppen match med helt annat matchbild än väntat så anser jag vi har bra marginal till höga 207.Pistons högavlönade och enligt många överbetalda PG Reggie Jacksom gjorde säsongsdebut i senaste matchen efter lång skada och laget förlorade 92-98 hemma mot ett defensivt Magic i bra form som jag skrev ovan. Jag är inte så säker att Jacksons spel kommer sitta perfekt så här i början och ett ganska brett Pistons lag utan någon riktigt stjärna kanske mår bättre av att ha Ish Smith som fördelar bollarna till andra som kan scora istället för Jackson som vill ha bollen själv och göra poängen. Svårt att säga så här tidigt såklart men Pistons hade gjort 121,121 och 112 poäng i sina senaste 3 matcher som alla vanns mot ganska bra motstånd utan Jackson och så blev det 92 in hans debut senast.

Bulls blandar och ger men har overall varit bättre än vad jag förväntade mig denna säsongen. Svårt att veta hur laget skulle klara sig med så pass mycket nytt i laget inför denna säsongen men veteranerna Wade, Rondo och Lopez har inte haft några större problem att anpassa sig till Bulls spel och när man sedan har stjärnan Jimmy Butler utöver det så finns det stor potential om gamlingarna kan leverera vilket dom gjort. Rondo missade dock gårdagens match pga disciplinära skäl och hans ersättare hade ingen lyckad afton vilket gjorde att Bulls förlorade med 2 poäng mot Blazers. Rondo ska enligt uppgifter vara tillbaka idag och det bör lyfta laget en aning.

Bulls har aningen bättre record än Pistons så här långt och jag håller dom också som det aningen bättre laget. Pistons har dock hemmaplan här vilket är en fördel. Lagen har mötts 1 gång denna säsongen och då vann Pistons med 4 poäng och jag anser att den här matchen är stenhård och kan lika gärna sluta med att Bulls vinner. Att då kunna köpa upp linan till +11 på det enligt mig bättre laget i grunden är ett riktigt bra spel. Sen så är ju jag lite tveksam om Jackson kommer lyfta eller sänka Pistons nu när han är med igen, samtidigt som Rondos comeback ikväll bör gynna Bulls och det gör att jag lutar än mer åt att jag tycker oddset och linan är alldeles för hög på Chicago här.


Magic vinner en hård match mot Wizards där inget lag når 100 poäng och Bulls vinner med 2 pts mot Pistons, det är beställt! Lycka till!

Edit: Ser nu att det tyvärr blev lite smårörigt när man infogade spelet från spreadsheet och det var en parlay men det får vi justera framöver. Ni ser ju tydligt vad som spelas längre ner i motiveringen.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Parlay

Wizards - Magic + – Pistons - Bulls

 • Postad:
  06 dec 2016
  18:33
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: Bulls +11 U 207
 • Insats: 4,00
 • Odds: 2,01
 • Spreadsheet: testa
 • Bet365
 • Datum:
  07 dec 2016
  01:05
 • Sport: Parlay
 • Land: Parlay
 • Liga: Parlay
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lazlo 2016-12-07 13:00

Tack ska du ha kusagwa. Tyvärr kunde vi inte få en flygande start men det är bara att jobba vidare. Får se om det dyker upp något spelbart att reka idag.

kusagwa 2016-12-06 20:22

Trevligt att du rekar här igen. Kan inget om basket, men känner ju till att du har ett ganska bra trackrekord. BOL!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td