Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Feyenoord – Fenerbahce

Feyenoord siktar uppåt - Jörgensen levererar igen?

En av torsdagskvällens mest viktiga och sevärda Europa League-matcher spelas mellan Feyenoord och Fenerbahce. Lagen är direkta konkurrenter med varandra och villkoren är enkla: Feyenoord måste vinna med minst två mål för att gå vidare. Fenerbahce går vidare vid poäng eller en uddamålsförlust.

Feyenoord tränas av forne stjärnspelaren Giovanni van Bronckhorst som har gjort succé sedan han tog över som huvudtränare år 2015. Feyenoord leder holländska ligan med bättre målskillnad än Ajax och 11-3-1 i tabellrad. Europa League-framgångar prioriteras högt av van Bronckhorst som säger följande: \'We will attack from the first minute as we need to win with 2 goals. Playing in the Europa League after the winter break is important for our club, fans and players.\'

Fenerbahce inledde höstsäsongen minst sagt dåligt med ett flertal floppar. Ett tränarbyte till Dick Advocaat blev början på vändningen. Advocaats intåg har varit ett segerrecept för Fenerbahce. Laget har tio raka ligamatcher utan förlust och har glidit upp till fjärdeplats i Turkiet. Det har även gått bra här i Europa League där Fenerbahce slog både Manchester United (2-1) och Zorya (2-0) i de två hemmamatcherna i november. Fenerbahce brukar dock inte vara lika bra på resande fot och är vinstlöst i båda föregående bortamatcher i Europa League. Det blev bara 1-1 borta mot Zorya och en solklar 1-4-förlust när Fenerbahce var på Old Trafford och spelades ut av Manchester United.

Jämför man de formstarka lagens spelarmaterial så har Feyenoord en fördel. Medan Fenerbahces startelva förlitar sig mycket på \'gamlingar som sett sina bättre dagar\' (t.ex. backen Skrtel och anfallaren Van Persie) så har Feyenoord en bred, jämn och härlig mix av både unga och erfarna startspelare. Feyenoords mittfältsutbud är extra vasst och inkluderar mycket spännande namn som Vilhena, El Ahmadi, Elia, Kuyt och Toornstra. Anfallsmässigt sett har Feyenoord hittat guld i danske landslagsmannen Nicolai Jörgensen. Jörgensen har 11 mål och 4 assist på 15 ligamatcher i höst.

Två av Jörgensens ligamål gjordes i gångna helgens 6-1-vinst hemma mot Sparta Rotterdam. Feyenoord ägde hela 66% bollinnehav och skapade över 20-talet skottavslut. Det var ett minst sagt lovande genrep inför kvällens mastodontuppgift där Feyenoord går för fullt för seger. Feyenoord har såväl självförtroendet, spelförmågan som formen för att trycka tillbaka det bortaplansmässigt sårbara Fenerbahce.

Bekräftade startelvor:

Feyenoord: Jones - Nelom, van der Heijden, Botteghin, Karsdorp - Vilhena, El Ahmadi, Elia, Kuyt, Toornstra - Jörgensen.

Fenerbahce: Demirel - Özbayrakli, Kjaer, Skrtel, Ali Kaldirim - Topal, Souza, Potuk - Lens, van Persie, Sow.

Fotboll

Feyenoord – Fenerbahce

 • Postad:
  08 dec 2016
  17:56
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,31
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  08 dec 2016
  19:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Europa
 • Liga: Europa League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td