Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Maccabi Tel Aviv – Dundalk

Dundalk utnyttjar Maccabis offensiva måltorka

Det utspelas en avgörande match mellan fyran Maccabi Tel Aviv (4 poäng) och trean Dundalk (4 poäng) som jagar tvåan AZ Alkmaar (5 poäng). Maccabi måste vinna för att gå vidare. Dundalk behöver vinst fast kan även klara sig på målinnehållande kryss (1-1, 2-2, 3-3, etc.) om Zenit vinner mot AZ.

Den tidigare Malmö FF-spelaren Kjartanssons Maccabi är inne i en långvarig målsvacka med inget mål framåt på två senaste i Europa League och - hör och häpna - fem nollor framåt på sex senaste israeliska ligamatcherna!

Det är tydligt att svackan har påverkat spelarnas självförtroende. Från att ha pratat om att vinna matcher så går nu snacket kring om laget ens kan göra mål (!). Maccabis veteran Tal Ben Haim säger ärligt: \'Unfortunately we have not been able to score and I do not remember seeing a team that has gone through these types of situations for such a long period of time. I hope that on Thursday we will break out of this.\'

Det går förstås an att \'hoppas\' på trendbrott, men oddssättarna har satt för mycket tro till Maccabis chans att lyckas få islossning just ikväll. Precis som Ben Haim säger är det sällan ett lag genomgår så många matcher utan mål framåt. Det är ännu mer sällan (nästintill aldrig!) vi erbjuds motsvarande odds på motståndarlaget som ligger på samma poäng i ett gruppspel. Det måltorra Maccabi är inte - som oddsen antyder - flera klasser starkare. Dundalk är inte heller nämnvärt sämre än de lag som Maccabi vecka efter vecka har misslyckats göra mål mot i Israel.

Dundalk har ligauppehåll för dagen och lägger således allt fokus på Europa League. Turneringen är en stor sak för det irländska laget som älskar varje minut i rampljuset. Det har redan gett klubben extraordinära intäkter och vid ett avancemang klingar det till ytterligare i den begränsade klubbkassan.

Spela Dundalk med Asian Handicap +1.00 till läckra 2.16! (Det betyder insatsen tillbaka om Dundalk förlorar med ett måls marginal. Full vinst vid kryss/seger.)

Bekräftade startelvor:

Maccabi Tel Aviv: Rajkovic - Ben Harush, Tibi, Ben Haim, Dasa - Golasa, Nosa Igiebor, Medunjanin - Ben Chaim, Kjartansson Miha.

Dundalk: Rogers - Gannon, Boyle, Gartland, Massey - Benson, Shields, McEleney, Finn, Horgan - McMillan.

Fotboll

Maccabi Tel Aviv – Dundalk

  • Postad:
    08 dec 2016
    18:30
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 2 +1.00 (AH)
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,16
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    08 dec 2016
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Europa League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td