Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Toronto – Minnesota

Att Toronto mår bättre än på senare år råder inget snack om och trots att Auston Matthews väl inte gjort någon jättesuccé har draftettans inträde i laget gjort gott och skapat framtidstro, både i och kring laget. Redan nu kan Toronto spela jätterolig och också vägvinnande hockey men dagsformen är inte som bäst och när motståndet nu heter Minnesota blir det tufft.

Toronto kommer hem från en tripp i väst. Slog Edmonton i snackismatchen men kom ut "bakis" mot Calgary och avslutade med en pinne i Vancouver. Trivs klart bäst hemma men trots några storsegrar ska raden inte hyllas för mycket, har slagit flera lag som varit ganska off och siffrorna har runnit iväg några gånger. Helt stabilt är bygget inte och med ett gäng "young guns" som bärande i offensiven har produktionen inte helt oväntat varit ojämn. Frågetecken för nyttige centern Kadri här, krasslig igår och tränade inte.

Om Toronto är ojämnt är Minnesota mer rejält. Avslutar här en fem matcher lång roadtrip och kommer precis som Toronto från matcher i västra Kanada. Tappet i Vancouver var olikt Minnesota men totalt sett är intrycket fortsatt gott. Växte i Edmonton senast, till slut rättvist att man avgjorde i sudden. 51 insläppta är bäst i ligan och att man har ligans näst bästa målskillnad säger ganska mycket om detta Minnesota. Med en mestadels het Dubnyk i kassen bakom Suter och en överlag stark backuppsättning är det tryggt bakåt, medan de offensiva spelarna får bra möjligheter att komma till sin rätt under den för året nye coachen Boudreau. Lagets poängliga är ingen jätterolig läsning men produktionen är ganska bred och ett antal klassnamn med Parise i spetsen ska kunna höja sina poängsnitt. Bra läge i truppen, inga konstigheter.

Minnesota gjorde 3-2 hemma i oktober och tystade Toronto förra säsongen (2-1, 1-0). Toronto får svårt att komma till sin rätt även denna gång och spinner Minnesota vidare på Edmonton-insatsen senast är det bra chans att dra längst. Minnesota moneyline inkl övertid/straffar gillas till 2,04.
Ishockey

Toronto – Minnesota

  • Postad:
    07 dec 2016
    15:17
  • Rekare: Hockeybet
  • Spel: 2 ML
  • Insats: 3,00
  • Odds: 2,04
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    08 dec 2016
    01:30
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2016-12-07 22:03

Cheers! Jämt här men håller med då lär bli lite lägre tempo pga att lagen haft ledigt några dagar... Detta gynnar Wilds samt att bortalaget har en bättre målvakt, 1-3?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td