Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Malaga – Granada

Malaga mal ner det spretiga Granada

La Liga-helgen inleds med ett andalusiskt rivalmöte mellan storebror Malaga och lillebror Granada. Hemmafavören brukar vara en viktig faktor när lagen möts. De har mötts tio gånger i ligasammanhang sedan september 2011 och ingen av de tio matcherna har resulterat i bortaseger för något lag. Fördelningen mellan lagen är broderlig: Malaga har tagit fyra hemmasegrar och ett hemmakryss medan Granada har fyra hemmasegrar och ett hemmakryss.

Förra säsongens motsvarande möte mellan Malaga-Granada blev 2-2. Vi som såg matchen vet emellertid att resultatet var missvisande. Malaga fick en olycklig utvisning vid 1-0-ledning i matchminut 53. Trots det gjorde det underbemannade Malaga 2-0 några minuter senare och var på tydlig väg emot en såväl rättvis som stark seger. Granada lyckades sedan från ingenstans göra 2-1-reducering och 2-2-kvittering i minut 83 respektive 86.

Granadas dåvarande målskyttar El Arabi eller Rochina har gjort likt så många andra av fjolårets Granada-spelare: lämnat klubben. Faktum är att Granada bara förväntas ha med en av förra säsongens startspelare (backen Lomban) i kvällens startelva. Alltså 10 av 11 startspelare utbytta - på ett kalenderår!

De radikala startelvaförändringarna indikerar varför Granada är på nedflyttningsplats. Granada har i flera säsonger försökt bygga på 1-årslånga spelarlån från alla världens hörn. Laget har nästan ständigt varit i bottenskiktet och mirakulöst räddat sig undan nedflyttning ett par gånger. Det kan vara dags för det alldeles för kortsiktiga bygget att åka på definitiv nedflyttning säsongen 2016-2017. Bristen på stabil spelartrupp har gjort att laget saknar pålitliga ledare på planen. Att truppen består av över ett 10-tal olika nationaliteter gör dessutom språkfaktorer vid sidan av planen till en utmaning. Det är svårt nog att som nytillkommen bli fotbollsmässigt samspelt. Ännu svårare om lagkamraterna talar olika språk.

Granadas troliga startelva: Ochoa - Tito, Lomban, Saunier, Gabriel - Samper, Agbo, Carcela-Gonzalez, Boga, Pereira - Kravets.

Malaga är ett mittenlag som sällan utmanar de bästa men samtidigt är för bra för bottenstriden. Malaga inledde säsongen segt med uppenbar frånvaro av offensiv spets. Anfallsspelet har förbättrats avsevärt under säsongens gång. Förra veckan spelade Malaga till sig ett rättvist 2-2-resultat borta mot Valencia efter en välförtjänt kvittering i slutskedet. Malaga har annars sprutat in mål i hemmasammanhang. Det har blivit fem raka segrar och alla med minst två mål gjorda offensivt (senast först): 4-3 mot Dep. La Coruna, 3-2 mot Sporting Gijon, 4-0 mot Leganes, 2-1 mot Athletic Bilbao, 2-1 mot Eibar.

Malagas 2-2-insats senast borta mot Valencia blir extra imponerande då laget saknade bäste målskytten, Sandro Ramirez (6 mål på 1014 spelade minuter), på grund av skada. Sandro Ramirez är tillbaka här. Malagas defensiva truppläge är också mycket ljusare jämfört med förra helgen: vänsterbacken Juan Carlos som kallas \'Juankar\' i Spanien och mittbacken Llorente är båda tillbaka efter avstängningar. Lägg därtill att viktige balansmittfältaren Camacho har fått ett par startmatcher i benen efter sin skadefrånvaro i november så ser Malagas truppläge bra ut. Startelvan är stark trots att sex spelare står indisponibla. Malaga kan leva med avstängningen på Chory Castro samt skadorna på Weligton, Kuzmanovic, Recio, Keko och Charles.

Malagas troliga startelva: Boyko - Juan Carlos (Juankar), Torres, Llorente, Rosales - Camacho, Fornals, Jony, Duda, Michael Santos - Sandro Ramirez.

Hemmadominansen lär fortsätta i detta andalusiska rivalmöte. Hemmastarka Malaga är det bättre laget, Malaga har bättre dagsform och Malaga gynnas av tre bra ordinarie spelare tillbaka. Främlingslegionen Granada är alltjämt vinstlöst borta under hösten (0-2-5 på sju matcher) och så lär det fortsätta. Spela på att Malaga plockar sjätte raka hemmavinsten till oddset 1.65!

Fotboll

Malaga – Granada

 • Postad:
  09 dec 2016
  16:07
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,65
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  09 dec 2016
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Primera Divison
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Bollbet 2016-12-09 16:33

Tack för berömmet, j!

jackass169 2016-12-09 16:20

Bra rek !
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td