Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + Over

Det var väl inget snack om saken på gårdagens spel där Warriors snabbt gick upp till en 10 poängs ledning som sedan var 18 redan efter 1 quarter. Clippers kom aldrig riktigt nära igen och ledningen var som mest 27 poäng för Warriors som slutligen vinner matchen med 17 poäng vilket räcker gott och väl för vårat spel på -5. Skön och enkel vinst, härligt!

Idag öppnade Warriors återigen som 5 poängs favoriter i sin bortamatch mot Jazz och det känns nästan som -5 på Warriors är ett bra spel alla gånger man kan få det. Nu har linan stigit en aning till -7 och Jazz är ett lag som är i betydligt bättre form än Clippers vilket gör att dagens match kan vara svårare. Warriors är också B2B med resa i benen så detta kan vara en lurig situation där en sällsynt plump visar sig för ligans bästa lag. Därför vänder jag mina blickar åt ett annat håll idag och idag blir det 3 rekar där motiveringen därför blir lite kortare till var och en. Som vanligt har jag gått igenom allting för matcherna men för att spara lite tid, både för er och mig så skriver jag inte ut all info för varje rek idag utan försöker hålla det lite kortare:Spel Nr3:


Wizards - Nuggets = OVER 210 @ 1.40
Raptors - Wolves = OVER 206 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 4 Units


Kort motivering:

Vi spelade på Under i Wizards senaste match när man mötte ligans mest defensiva lag i form av Magic som snittade 190.3 poäng och då blev det 240 poäng. Idag är motståndet helt annorlunda i form av high scoring Nuggets som snittar 215.8 poäng per match. Nuggets har nästan alltid matcher där båda lagen når 100 poäng och när nu Wizards öste på så mycket mot Magic senast och hade även 231 i matchen innan det mot Nets så det jag inte hur denna matchen skulle kunna bli low scoring. När lagen möttes ifjol så blev det 216 och 230 poäng och lagen är ungefär likadana denna säsongen så det ska vara goda chanser att Wizards fortsätter ösa på och det gillar Nuggets också vilket öppnar för massor av poäng och klent försvar.

Som jag skrev i den tidigare motiveringen så är Raptors offensiv glödhet för stunden. I sina senaste 5 matcher så har man snittat 119 poäng per match framåt och mot klena Wolves så bör man fortsätta leverera framåt. Wolves är även dom highscoring, i 5 av dom senaste 6 matcherna har båda lagen nått 100+ i Wolves matcher vilket gör att jag tror denna kommer gå klart över linan vi har här. Raptors bör kunna närma sig 120 igen och även om dom inte gör det så kan vi få in spelet med denna låga linan.Lycka till vid rygg!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + Over

 • Postad:
  08 dec 2016
  19:20
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: Annat
 • Insats: 4,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  09 dec 2016
  01:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td