Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Raptors + 76ers

Det var väl inget snack om saken på gårdagens spel där Warriors snabbt gick upp till en 10 poängs ledning som sedan var 18 redan efter 1 quarter. Clippers kom aldrig riktigt nära igen och ledningen var som mest 27 poäng för Warriors som slutligen vinner matchen med 17 poäng vilket räcker gott och väl för vårat spel på -5. Skön och enkel vinst, härligt!

Idag öppnade Warriors återigen som 5 poängs favoriter i sin bortamatch mot Jazz och det känns nästan som -5 på Warriors är ett bra spel alla gånger man kan få det. Nu har linan stigit en aning till -7 och Jazz är ett lag som är i betydligt bättre form än Clippers vilket gör att dagens match kan vara svårare. Warriors är också B2B med resa i benen så detta kan vara en lurig situation där en sällsynt plump visar sig för ligans bästa lag. Därför vänder jag mina blickar åt ett annat håll idag och idag blir det 3 rekar där motiveringen därför blir lite kortare till var och en. Som vanligt har jag gått igenom allting för matcherna men för att spara lite tid, både för er och mig så skriver jag inte ut all info för varje rek idag utan försöker hålla det lite kortare:Spel Nr2:

Raptors -2.5 @ 1.39
76ers +14 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 4 Units

Kort motivering:

Raptors avslutar sin 6 matcher långa hemmasvit ikväll och man har spelat lysande så här långt. Visst man förlorade senast mot fjolårsmästarna Cavaliers med 112-116 och det är ingen skam att förlora mot Cavaliers som är bäst i East. Dom tidigare 4 matcherna vann Raptors enkelt med minst 15 poäng per match och man har gjort minst 112 poäng framåt i alla 5 matcherna. Segrarna har förvisso kommit mot ganska lätt motstånd men dagens motstånd är också ganska lätt. Wolves kom in i denna säsongen som allas dark horse då många trodde att laget skulle kunna ta nästa steg med duktiga coachen Tom Thibodeau bakom rodret men så har icke blivit fallet. Wolves har ett 6-15 record och har förlorat 5 av sina senaste 6 matcher, enda segern kom på i en match som gick till OT. Raptors är i bra form och öser in poäng framåt, jag tror det blir mycket svårt för ett uselt och underpresterande Wolves att hänga med i denna matchen och köper vi ner den här linan så här långt så har vi väldigt god marginal då vi kan sätta spelet även om matchen mot min förmodan skulle bli jämn.

Det må kännas lite konstigt att spela på 76ers som är riktigt usla och har nu förlorat 8 raka matcher men om man tittar lite längre så känner man helt klart att denna linan är alldeles för hög. 76ers har varit med i väldigt många matcher och senaste 3 matcherna har förlorats med 5, 8 och 1 poäng. Idag får man också tillbaka viktige Centern Joel Embiid till laget efter att han vilade senast och det är ett riktigt bra tillskott. Dagen motståndare är Pelicans och det finns inget som motiverar att man ska vara storfavorit här. Pelicans har också usel form med 5 förluster på senaste 6 matcherna och lagets record på 7-15 är ju inte jättemycket bättre än 76ers på 4-18. Visst ska Pelicans vara favoriter i form av hemmaplan men att man ska vara totalt överlägsna 76ers anser jag är helt fel. Detta kan mycket väl bli en jämn match där +14 känns som ett riktigt bra hcp, framförallt nu när Embiid är med i 76ers igen!Lycka till vid rygg!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Raptors + 76ers

 • Postad:
  08 dec 2016
  19:18
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: Annat
 • Insats: 4,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  09 dec 2016
  01:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td