Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Philadelphia – Edmonton

Sex raka segrar för Philadelphia Flyers men segerraden är inte riktigt så imponerande som den kan se ut - när ett retat Edmonton Oilers kommer på besök är det läge att gå emot Flyers.

Senast slank Flyers undan här hemma mot problemlaget Florida, vann efter sudden men var långa stunder illa ute. Även i ett par andra matcher under segerraden har det varit viss medgång. Givetvis finns mycket att berömma, inte minst Mason i buren som vuxit med ansvaret sedan Neuvirth gick sönder. Mason fixade 42 räddningar senast men matchas hårt och kan inte direkt beskrivas som ligans tryggaste keeper - får svårt att hålla i denna standard särskilt länge till. Toppnamnen producerar för dagen men bredden framåt är ett problem, alltid viktigt att Giroux visar vägen där.

Här hemma har Flyers inte varit helt tryggt, fått jobba för mest varenda poäng, och nu får man ett retat Edmonton över sig. Dessa var bra i Buffalo senast, växte sig starkt men hade otur som tappade segern i slutet. Till skillnad från för Philadelphia har det studsat emot en del på sistone men formen är ingenting att oroa sig över, inte heller skadelistan. Edmonton har kunnat släppa loss som mest och bäst i bortaspelet och mot de "öppnare" lagen, som Dallas och Winnipeg, har man fått fin effekt.

Det ska kunna bli en gynnsam matchbild för Edmonton här, inget snack om det. "Står på tur", samtidigt som Flyers segersvit som sagt känns bräcklig. Edmonton Moneyline till 2,18 hos Pinnacle plockas snabbt.
Ishockey

Philadelphia – Edmonton

 • Postad:
  08 dec 2016
  15:39
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 2 ML
 • Insats: 4,00
 • Odds: 2,18
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  09 dec 2016
  01:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td