Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Arsenal – Stoke

Stoke täpper till mot hårdmatchande framgångslag?

Oddsmarknaden har gjort Arsenal till megafavorit och visst finns det statistik som förklarar det. Arsenal har vunnit de 14 senaste hemmamatcherna mot Stoke (varav 8 i ligasammanhang). Laget närmar sig en rekordlång formrad. Om Arsenal undviker förlust idag har laget 14 raka Premier League-matcher utan förlust. Senaste gången laget gick lika bra var säsongen 2010/2011 när Arsenal gick obesegrat i 16 raka Premier League-matcher. Anfallaren Alexis Sanchez fortsätter dessutom att göra strålande insatser på löpande band, trots omänskligt hård matchning (ibland spelat matcher med skadekänning). Alexis har varit inblandad i 25 mål på 25 senaste ligamatcherna i form av 18 mål och 7 assist. Alexis var även bra i tisdagens 4-1-vinst borta mot Basel.

Att hitta spelvärda odds handlar dock inte bara om att se på det som har varit utan minst lika mycket på att kunna förutsäga förändringar i det som kommer att bli. Arsenals fina genomförda framgångar är odiskutabla, men det betyder inte att framgångarna måste fortsätta i oavbruten, automatisk takt. Beakta två viktiga faktorer inför lördagens match:

1. Arsenal har flera spelprogramsmässigt tuffa veckor bakom sig. Laget gör sjunde tävlingsmatchen sedan 19:e november! Laget mötte då Manchester United och har sedan fortsatt med PSG i Champions League, Bournemouth i Premier League, Southampton i kvartsfinal i Ligacupen, West Ham i ligan och så i mittveckan Basel i Champions League. Arsenal har lyckats väl i de senaste matcherna med 4-1 mot Basel och 5-1 West Ham. Det är idrottsligt oerhört svårt att upprätthålla en hög nivå med så många urladdningar på så kort tid. Kom även ihåg Arsenals historik med Wenger som lyder att laget sällan har kunnat hålla toppklass säsongen igenom. Wengers tränarkarriär är fylld av lovande perioder som varvats med oförklarliga floppresultat. Det kan ligga en flopp på lut. Om inte idag så inom de närmaste veckorna.

2. Här ställs Arsenal inför kluriga motståndet Stoke som också är i väldigt bra formmässigt slag, men som har haft betydligt lugnare och bättre spelprogram. Stoke gör blott fjärde matchen sedan 19:e november, d.v.s. tre matcher färre än Arsenal under samma period. Det är en idealisk matchmängd som gör det lätt att ladda om för nya urladdningar vecka efter vecka. Stoke har efter en dålig säsongsstart bara en förlust på nio senaste ligamatcherna. Det har blivit stabila vinster i de två senaste: 1-0 borta mot Watford och 2-0 hemma mot Burnley. Stoke har visat en synnerligen bra förmåga att täppa till bakåt. Laget har sett över hela hösten bara förlorat en enda bortamatch (av sju) med fler än ett måls marginal. Stoke har bland annat lyckats ordna 0-0 borta mot Manchester Utd.

Stokes odds med +1.5 Asian Handicap (vinst även vid uddamålsförlust) till över 2 gånger pengarna är helt enkelt för högt. Arsenal är inte omänskligt. Wenger är ingen mästarcoach. Stoke är inget lag som man bara kör över.

Fotboll

Arsenal – Stoke

 • Postad:
  10 dec 2016
  15:01
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +1.5 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,06
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  10 dec 2016
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td