Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Las Palmas – Leganes

Las Palmas lägger ner Leganes?

Det spektakulära mittenlaget Las Palmas (som har 20 poäng) välkomnar formsvaga nykomlingen Leganes (som står på 14 poäng) för lördagsmatch klockan 18:30.

Las Palmas har stundtals hackat under hösten, men här hemma brukar det gå bra. Laget ska ikväll försöka försvara och förlänga en obesegrad hemmarad bestående av 4-3-0 på sju matcher. Lag som Real Madrid, Celta Vigo och Athletic Bilbao har åkt till ön utan att kunna plocka med sig vinster.

Las Palmas är i uppåtform. Laget reste sig från tidigt 0-1-underläge till att spela 1-1 senast borta mot Alaves. Las Palmas spelade klart bättre där än laget brukar göra på resande fot. Förra hemmamatchen mot Athletic Bilbao var en extra snygg 3-1-seger. En av målskyttarna, Kevin-Prince Boateng, blev dess värre skadad och saknas här. Las Palmas helhetsläge är dock under kontroll med anfallaren Araujo som enda övrigt avbräck. Ingen fara. Nyckelmittfältaren Mesa (avstängd mot Alaves) är tillbaka i spel. Nyttigt!

Det är andra toner i Leganes som ligger hjälplöst illa till. Om det inte vore för överprestation i säsongsstarten hade laget legat på nedflyttningsposition. Laget har spelat som ett nedflyttningsgäng sedan början av oktober. Leganes har förlorat sju av de nio senaste tävlingsmatcherna. Förra helgen blev det visserligen positiva resultatet 0-0 hemma mot Villarreal, men Villarreal spelade under normal nivå. Jämfört med den matchen har Leganes en ny, bekymmersam skada på anfallaren Luciano Neves. I Neves frånvaro förväntas Angel Guerrero få en startplats trots att han gjort 0 mål på tidigare 432 minuter denna säsong. Leganes anfallssida är oerhört svag för dagen! Det är inte det enda trupproblemet som gästerna tampas med. Skadelistan är utförlig (åtta spelare borta!) och inkluderar bland annat vänsterbacken Diego Rico och vänstermittfältaren Szymanowski. Las Palmas högerkant får toppenvillkor för att skära sår i Leganes försvagade vänsterkant.

Fotboll

Las Palmas – Leganes

 • Postad:
  10 dec 2016
  15:29
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,83
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  10 dec 2016
  18:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Primera Divison
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td