Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + Under

Gårdagen blir lite blandad kompott och vi landar på 1 vinst och 2 förluster.

Det positiva var hcp parlayen där Raptors -2.5 vinner sin match enkelt med 14 poäng och sedan hade vi +14 på 76ers som till och med vinner med 99-88 så den sitter busenkelt.

Tyvärr så får vi bara 1 vinst i den andra dubbeln, Over 206 i Raptors sitter enkelt då den stannar på 234 poäng men vi får inget för det eftersom Wizards ännu en gång sabbade för oss. Wizards sabbade ett spel för oss när dom fick 240 poäng totalt i matchen mot ligans lowest scoring lag där båda lagen fick sin högsta score denna säsongen när vi hade spelat under för ett par dagar sedan och igår när man istället mötte ett av ligans highest scoring lag så spelade vi över och då stannar totalen på låga 177 vilket är det lägsta för Nuggets denna säsongen och Wizards har bara 1 match som slutat med lägre score, mot just Magic. =) Så Wizards verkar vara lite av ett boogie team för oss just nu, vad man än tror så går det raka motsatsen i deras senaste 2 matcher och det på ganska extrema sätt som nog inte många kunde förutse.

Natten avslutas tyvärr med 1 förlust till när Spurs åker på en sällsynt förlust med 4 poäng mot Bulls som blandar och ger nå brutalt nu. Bulls har förlorat 4 av dom senaste 6 matcherna, alla förlusterna har kommit mot ganska mediokra lag men man har lyckats vinna mot Cavaliers och Spurs som är 2:a och 3:a i ligan efter Warriors. Verkar som Bulls veteraner kanske tänder till lite extra när motståndet är av högsta klass men har svårt att komma igång i mellanmjölksmatcherna mot sämre lag? Återstår att se om detta blir en trend framöver...


Så över till dagens spel där jag har fastnat för 2 stycken parlays med köpta totallinor. Det här blir mina spel i afton:


Spel Nr1:

Celtics - Raptors = OVER 199.5 @ 1.40
Hornets - Magic = UNDER 211 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 4 Units


Motivering:

Jag skrev en hel del om Raptors igår och deras offensiva form, man fortsatte leverera med 124 poäng igår vilket gör att man nu har högst snitt i East med 111.5 poäng framåt per match och över dom senaste 6 matcherna är snittet 119.83 poäng. På Raptors 22 matcher denna säsongen har endast 3 stannat under 200 poäng och 2 av dessa kom på dom 4 första matcherna i början av säsongen. Det innebär att 17 av lagets senaste 18 matcher slutat över denna linan. Matchen som gick under var när Lakers endast fik till 80 poäng men Raptors gjorde sitt med 113 framåt.

Vi var många som undrade hur Celtics skulle klara sig utan sin bästa scorer Isaiah Thomas och hans 26 poäng per match senast när man mötte defensivt starka Magic men det var inga som helst problem då Celtics gör 117 poäng vilket är en av lagets bästa offensiva prestationer hittills denna säsongen. Thomas kommer saknas även till nattens match men det visar sig att det inte behöver vara en så stor förlust för Celtics som man först kunde tro. Det kan ofta bli så att när lagens största stjärna saknas så öppnas spelet upp mer och fler får chanser att leverera istället för att stjärnan ska ha bollen stora delar av matchen. Nu säger jag inte att så är fallet med just Thomas utan det är mer generellt sett. Utan Thomas så gjorde Celtics en gedigen laginsats där alla starters gjorde 10+ poäng och laget hade 29 assist på 43 gjorda FG vilket påvisar att man fördelade bollen mellan sig på ett mycket bra sätt. Celtics form är också den offensiv då 7 av lagets senaste 8 matcher gått över 200 poäng och snittet för samma period ligger precis över 210 för Celtics.

Tycker linan känns generös här. Raptors öser på framåt som aldrig förr och Celtics offensiv är också den i mycket gott slag. Jag anser att det är god chans att båda lagen når 100 poäng var här och då är linan löst utan problem. Skulle något av lagens offensiver bli kalla helt plötsligt idag så kan spelet ändå sitta för linan är så låg, kan ju bli 108-94 till Raptors eller liknande och då har Raptors varit 12 poäng sämre än man varit på slutet och Celtics också mycket sämre än tidigare men spelet går ändå in.


----------------------------------

Magic skrev jag ganska ordentligt om här om dagen och då från ingenstans fick man 240 poäng i en match mot Wizards som man vann med 124-116, innan dess hade man ju 11 raka matcher som inte gick över 200 poäng. Antagligen så trodde väl Magic att man helt plötsligt hade blivit en offensiv storkraft efter urladdningen med 124 poäng mot Wizards och man spelade därför likadant även i matchen efter mot Celtics där det blev platt fall direkt i en förlust med 87-117. Här kommer ett tips Magic, ni är inte ett bra offensivt lag och ni kommer inte vinna många matcher där ni ger er in i en high scoring match utan något försvarsspel. I mina ögon så bör det vara stor chans att Magic spelarna också insett det efter fiaskot senast och om inte annat så lär coachen ha påmint dom om detta. Dags att återgå till den starka defensiven som skördade ganska stora framgångar tidigare och matchupen här är bra.

Hornets är ett lag med ett ganska defensivt spel även om dom flesta lagen i dagens NBA snittar över 200 poäng. Hornets ligger på 206.4 men känns mer defensiva än så. Hornets hade 164 poäng i sin senaste match och hade 184 poäng mot Mavericks i förra veckan. På lagens senaste 8 matcher har 6 stannat under denna linan, båda som gått över gick till OT och därför slutade totalen över.

Jag tror Magic kommer försöka återgå till sitt defensiva spel igen vilket bör ge dom störst chanser att vinna matcher och Hornets är en defensiv motståndare som kan bjuda upp till match. Inte omöjligt att båda lagen stannar under 100 här och även om matchen skulle öppna upp sig en aning så kan vi ju sätta spelet ändå då linan känns väldigt hög enligt mig!


Lycka till vid rygg!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + Under

 • Postad:
  09 dec 2016
  19:23
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: Annat
 • Insats: 4,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  10 dec 2016
  01:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td