Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Under + Under

Gårdagen blir lite blandad kompott och vi landar på 1 vinst och 2 förluster.

Det positiva var hcp parlayen där Raptors -2.5 vinner sin match enkelt med 14 poäng och sedan hade vi +14 på 76ers som till och med vinner med 99-88 så den sitter busenkelt.

Tyvärr så får vi bara 1 vinst i den andra dubbeln, Over 206 i Raptors sitter enkelt då den stannar på 234 poäng men vi får inget för det eftersom Wizards ännu en gång sabbade för oss. Wizards sabbade ett spel för oss när dom fick 240 poäng totalt i matchen mot ligans lowest scoring lag där båda lagen fick sin högsta score denna säsongen när vi hade spelat under för ett par dagar sedan och igår när man istället mötte ett av ligans highest scoring lag så spelade vi över och då stannar totalen på låga 177 vilket är det lägsta för Nuggets denna säsongen och Wizards har bara 1 match som slutat med lägre score, mot just Magic. =) Så Wizards verkar vara lite av ett boogie team för oss just nu, vad man än tror så går det raka motsatsen i deras senaste 2 matcher och det på ganska extrema sätt som nog inte många kunde förutse.

Natten avslutas tyvärr med 1 förlust till när Spurs åker på en sällsynt förlust med 4 poäng mot Bulls som blandar och ger nå brutalt nu. Bulls har förlorat 4 av dom senaste 6 matcherna, alla förlusterna har kommit mot ganska mediokra lag men man har lyckats vinna mot Cavaliers och Spurs som är 2:a och 3:a i ligan efter Warriors. Verkar som Bulls veteraner kanske tänder till lite extra när motståndet är av högsta klass men har svårt att komma igång i mellanmjölksmatcherna mot sämre lag? Återstår att se om detta blir en trend framöver...


Så över till dagens spel där jag har fastnat för 2 stycken parlays med köpta totallinor. Det här blir mina spel i afton:


Spel Nr2:

Kings - Knicks = UNDER 218.5 @ 1.40
Lakers - Suns = UNDER 228.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 4 Units


Motivering:

Kings och Knicks möttes i New York för 5 dagar sedan i en match som Knicks vann med 106-98 där totallinan som erbjuds var lägre än den vi får idag. Enligt mig är det konstigt att vi få en högre lina idag efter det vi såg då. Kings har som väntat blivit mer defensiva i år med sin nya coach och det är alltmer sällan som matcherna flyger iväg. Knicks blandar och ger en hel del men det är ganska sällan som laget går över en hög lina som denna. Senaste 4 H2H mötena mellan lagen har alla slutat under denna linan och nu när Kings denna säsongen är mer defensivt lagda så är det ännu mindre som talat för att matchen ska öppna upp sig. Lagen känner till varandra väl sedan mötet får några dagar sedan som slutade på 204 poäng och jag tror inte det kryper närmare 220 idag. Inget lag når 110 i denna matchen tror jag och då är spelet klart såvida det inte blir 109-109.

---------------------------------------------------

Lakers och Suns är två lag som titt som tätt är inblandade i highscoring matcher men det är sällan som lagen själva lyckas få till den höga scoren. Snittet framåt för dessa lagen ligger kring 104-105 men dom är båda ganska klena defensivt. Formen för båda lagen är också ganska klen för stunden och den här linan känns som en gåva, framförallt nu när den stigit några poäng under kvällen.

Lakers har ganska stora skadeproblem för stunden när lagets 2 främsta PG:s saknas i form av Russell och Calderon vilket gör att klena Huertas får styra spelet och det gick inget vidare senast när man endast fick till 95 poäng mot Rockets vidöppna försvar. Lakers saknar även Young vilket innebär att 2 nyckelspelare saknas vilket också synts på slutet. Lakers har endast gjort mer än 100 poäng i 1 av sina senaste 6 matcher.

Suns är väl aningen bättre på slutet då man gör 100+ ibland men endast 1 gång på sina senaste 9 matcher har man gjort 110+ vilket var mot highscoring Nuggets och det krävs ju en bra bit över 110 poäng för lagen för att knäcka denna linan. Det känns inte som det finns tillräckligt med kvalitet i lagen för stunden för att nå en så här hög score, Lakers är rejält försvagade och kan inte vinna genom att ösa på längre och Suns gör också dom sällan så mycket poäng som krävs för att gå över en så här hög lina.

Lagen har mötts 1 gång denna säsongen i en match som slutade med Lakers vinst med 118-109 och 227 poäng totalt alltså efter en ganska galen avslutning på matchen. I den matchen stämde det mesta för lagen, båda hade bättre skytte än normalt, satte extremt många FT's och Young var bästa scorer för Lakers och han saknas ju idag. När nästan allt stämde och båda lagen var ordinarie så lyckade man inte gå över denna höga linan, nu när båda lagen har klen offensiv form och viktiga scorers saknas så ser jag inte hur det ska finnas tillräckligt med kvalitet i lagen för att närma sig 230 poäng utan denna bör sitta enkelt!


Lycka till vid rygg!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Under + Under

 • Postad:
  09 dec 2016
  19:27
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 4,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  10 dec 2016
  04:35
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td