Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Manchester United – Tottenham

Slitet United underpresterar mot bredare Spurs?

Zlatan Ibrahimovic har hittat målformen i sitt Manchester United, men lagmaskinen går fortfarande inte fläckfri. Manchester United behöver verkligen vinna söndagsmötet mot Tottenham som drar igång redan klockan 15:15 - mindre än tre dygn efter Europa League i ett Ukraina med minusgrader. Motståndet, Tottenham, ligger sex poäng framför i tabellen och har en sensationellt stark vecka bakom sig.

Manchester United gjorde det laget skulle mot Zorya i torsdags via en 2-0-seger. Det kan dock vara en match som lämnar besk eftersmak efter sig. Även om Mourinho roterade en del så är det alltjämt så att fem av Uniteds startspelare i torsdags finns med i startelvan till den här söndagsmatchen, däribland Ibrahimovic. Ibrahimovic uttalade själv häromdagen att torsdagsmatcherna med kort vila inför helgmatcherna sliter väldigt mycket på hans 35-åriga kropp. Det är inget som han har vana vid från tidigare klubbar. Det går alltså att misstänka en Ibrahimovic som är "sämre än vanligt" idag, vilket kan vara förödande för Uniteds möjligheter att göra det nödvändiga.

United ställer upp med samma startelva som spelade 1-1 efter mycket svag andra halvlek mot Everton förra veckan. Noterbart är att duktige Bailly samt offensivspelarna Mata och Rooney är utelämnade igen. Jag förstår att de två sistnämnda inte får plats med tanke på att framförallt Mkhitaryan formtoppat på senaste tiden. Däremot är det ett minus att United ställer upp med mittbackarna Rojo/Jones med ingen plats för duktige Bailly. Visst är den forne Villarreal-spelaren Bailly stundtals huvudlös i agerandet, men han är trots det den i genomsnitt bäst presterande mittbacken i laget. Bailly har startat 9 ligamatcher för United med facit tre nollor och 4-2-3 i resultatrad. Mittbacksparet Rojo/Jones har spelat 4 ligamatcher tillsammans med inga nollor och 1-3-0 i resultatrad (enda vinsten var mot ett svagt Swansea).

Manchester Uniteds bekräftade startelva:
De Gea - Darmian, Rojo, Jones, Valencia - Ander Herrera, Pogba, Carrick, Martial, Mkhitaryan - Ibrahimovic.

Tottenham inledde säsongen mästerligt ("ett av världens bästa klubblag", enligt motståndartränare) för att sedan ha en svacka i oktober/november. Laget verkar ha hittat tillbaka till toppformen senaste veckan. Förra helgen blev det mästerliga 5-0 hemma mot Swansea där bl.a. tidigare formtveksamma Son gjorde sin bästa insats på länge. Son såg ut som i början av säsongen när han var pådrivande under Tottenhams formtopp. I mittveckan vann Tottenham med 3-1 hemma mot CSKA Moskva.

Tottenhams startelva ser betydligt mer bred och spännande ut än Uniteds. Medan United är mycket beroende av att Ibrahimovic har en bra dag så kan Tottenham göra mål "från alla håll" med offensiva mittfältet Eriksen, Dele Alli och Son plus sylvasse toppanfallaren Kane. Kane har haft en frånvarofylld höstsäsong fast har till slut kommit igång på allvarligt. Kane har totalt goda 7 gjorda mål på 9 ligastarter. Att hålla koll på Kane blir en tuff uppgift för Rojo/Jones som verkligen inte är ett av Premier Leagues bättre mittbackspar.

Tottenhams bekräftade startelva:
Lloris - Walker, Alderweireld, Verthongen, Rose - Dembele, Wanyama, Eriksen, Dele Alli, Son - Kane.

Fotboll

Manchester United – Tottenham

 • Postad:
  11 dec 2016
  14:51
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +0.25 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,08
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  11 dec 2016
  15:15
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td