Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Paris SG – Nice

Nice kungliga odds är nice mot PSG!

På söndagskvällen klockan 20:45 vänds hela Frankrikes blickar emot huvudstaden där Paris SG ska spela en ödesmatch hemma mot Nice. PSG:s supportrar blev bortskämda med ständiga serieledningar under åren med Zlatan. Trots att Cavani presterat oväntat bra som Zlatans startersättare i höst så har laget presterat lite under par och är på efterkälken. Nice är fyra poäng ovanför och vid en PSG-förlust ikväll ser det riktigt illa ut med titelambitionerna. Monaco går också starkt och är likt Nice fyra poäng före (Monaco med en match mer spelad - gårdagens 4-0-vinst mot Bordeaux).

PSG:s dagsform är ett ännu större orosmoment än tabelläget. Förra helgens monsterflopp borta mot Montpellier - 0-3-förlust för PSG - följdes av 2-2 hemma mot Ludogorets i tisdagens Champions League. PSG var relativt nära att förlora matchen efter dubbla underlägen med både 0-1 och 1-2. Visserligen skapades målchanser (PSG vann t.ex. hörnorna med 19-3!), men det är hursomhelst ett stort bekymmer att laget inte kunde leverera.

Största inneboende svagheten i denna säsongs PSG jämfört med förra säsongens PSG är som bekant frånvaron av Ibrahimovic. När man inte har någon Ibrahimovic så saknas både en ledartyp och en effektiv målskytt. Utgången av båda senaste matcherna mot Montpellier och Ludogorets visade på olika sätt effekten av frånvaron. Fjolårets PSG hade knappast lagt sig pladask som i 0-3 mot Montpellier och fjolårets PSG hade definitivt haft en Ibrahimovic som utnyttjat fler av de många målchanserna mot Ludogorets.

Nice har gjort en fenomenal seriestart sett till de betydligt lägre förväntningarna. Laget har 12-3-1 på 16 omgångar och det är ett facit som talar för sig självt. Bland vinsterna finns mycket fina skalper mot Champions League-deltagande lagen Lyon (2-0 hemma) och Monaco (4-0 hemma). Dagsformen går inte heller att hålla emot gästerna. Nice pulveriserade Toulouse med svenskduon Durmaz/Toivonen genom 3-0-vinst förra helgen. Nice hade 67% boll och 6-0 i skott på mål. Total, fullkomlig matchkontroll!

Torsdagens Europa League-match mot Krasnodar blev också Nice-framgång: 2-1-vinst. Noterbart är att Nice vilade så gott som hela ordinarie startelvan. Med andra ord kommer Nice mönstra en utvilad, ordinarie startelva mot PSG. Den ende Nice-spelaren som förväntas dubbelstarta är Balotelli som blev utbytt redan i 46:e minuten mot Krasnodar.

PSG:s troliga startelva:
Aréola - Kurzawa, Marquinhos, Silva, Aurier - Matuidi, Verratti, Motta - Lucas, Cavani, Di Maria.

Nice troliga startelva:
Cardinale - Pereira, Sarr, Dante, Dalbert - Seri, Cyprien, Walter - Pléa, Balotelli, Belhanda.

I vilket annat sammanhang erbjuds högt Asian Handicap (+1.50 till jämna odds) på höstens bästa ligalag i toppform mot trean i trevande form? Sällan! Oddset är stockkonservativt och alldeles för fördomsfullt. PSG var suveränt ifjol. Men ifjol var ifjol. Nu är nu. Då var Ibrahimovic i PSG. Nu är han inte kvar - och det märks i allra högsta grad i avgörande lägen. Det borde märkas även på PSG-oddssättningen här. PSG är inte Frankrikes särklassiga dominant längre. Jag spelar hög insats på Nice med Asian Handicap +1.0 till sanslöst läckra oddset 2,639. (Full vinst vid kryss eller tvåa. Pengarna tillbaka om PSG vinner med ett mål.)

Fotboll

Paris SG – Nice

 • Postad:
  11 dec 2016
  17:02
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: Nice +1.0 (AH)
 • Insats: 8,00
 • Odds: 2,64
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  11 dec 2016
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: Frankrike
 • Liga: Ligue 1
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Bollbet 2016-12-12 14:50

Kul att höra, kopparberget!

kopparberget 2016-12-12 03:51

Ryggade denna. Bra rek, tackar!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td