Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + Over

Efter några dagar med magsjuka från helvetet som gjort att det inte blivit några spel för min del så börjar jag nu må bättre och är redo att köra vidare igen.

Senaste rekarna slutade med 2 klara vinster och 2 mindre klara förluster på 4 spelval med köpta linor. Tyvärr så landade dom två förlusterna i varsin parlay så det blir 0-2 på våra dubblar trots att vi var mer rätt än fel på våra spel.

Under 211 i Hornets - Magic stannar på 197 så den sitter ganska klart men Over 199.5 i Celtics - Raptors stannar på 195 efter att Celtics skjuter sämre än 30% i andra halvlek och dubbeln förloras därmed.

Under 218.5 i Kings - Knicks stannar på 203 så ganska klar vinst där men parlayen förloras eftersom Suns - Lakers bombar i 65 pts i 4Q så det blir 6 poäng för mycket för vårt underspel.

Bara att jobba vidare med nya tag idag. Jag har nu skapat ett spreadsheet med alla mina rekar här på sharps och här hittar ni det:

https://www.sharps.se/spreadsheet/lazlosexpertrekar

Starten har väl inte varit flygande med 2-5 så här långt men det är inte så många spel heller. Det gäller att jobba långsiktigt och förhoppningsvis trillar det in 2 vinster redan i nattens comeback.

Dagens utbud innehåller 7 NBA matcher och jag hade lite svårt att välja vilket spel jag skulle reka så därför väljer jag inte utan rekar båda dom som jag anser är bäst för dagen.Spel Nr1:

Pacers - Hornets = OVER 202 @ 1.40
Raptors - Bucks = OVER 202 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats 4 Units


Motivering:

Pacers är min dark horse i east denna säsongen då jag ansåg att laget såg klart intressantare ut denna säsongen. Med ett 12-12 record så här långt har det väl inte varit lysande men man är ändå med i racet.

Det var dock ingen som helst tvekan om att Pacers skulle bli betydligt mer high scoring denna säsongen. Man bytte coach från defensiva Frank Vogel som numera håller till i Magic där han direkt satte sin prägel då Magic är ligans lowest scoring lag denna säsongen. Pacers bytte även ut centern Mahinmi och defensivt duktige point guarden Hill mot unge Turner som skulle få chansen som starter och så värvade man en duktig all-star scorer i form av Teague från Hawks.

Pacers snittar 212.6 poäng per match denna säsongen vilket är mer än 10 poäng mer än ifjol och mer än 18 poäng mer än för 2 säsonger sedan. Scoring power finns det i massor hos Pacers och kan bara en fortsatt underpresterande Monta Ellis komma upp till normal nivå här i Indiana så kan laget bli riktigt vasst.

Just Ellis saknas dock till nattens match men det är nästan bara positivt för ett eventuellt överspel eftersom spelarna som ersätter honom, Stuckey (9.1 ppg) och Miles (11.7 ppg) nästan är bättre scorers än Ellis (9.7 ppg) för stunden eftersom Stuckey och Miles snittar 10 minuter mindre per match men gör lika många eller fler poäng ändå. Med mer tid på dessa spelarna så kan det bli ännu mer poäng framåt. Nu börjar det bli långt bara på det ena laget här.

Pacers form då? Jodå den är highscoring, 6 raka matcher har gått över denna linan, snittet på dessa 6 matcherna är 224.5 poäng per match och Pacers har gjort minst 103 poäng i alla matcherna.


Hornets skrev vi om för några dagar sedan. Det är ett lag som kan spela på många sätt och vis och är riktigt duktiga också. Vi spelade då under när man mötte Vogel och hans Magic som är ligans mest defensiva lag och det landade på en 109-88 seger för Hornets.

Nu möter Hornets istället Vogels gamla lag som numera är riktigt highscoring och det finns mycket som talar för att denna ska gå över. Hornets snittar 206.6 poäng per match denna säsongen och dessa lagen har redan mötts 1 gång denna säsongen då Hornets vann med 122-100.

Pacers öser på och är riktigt offensiva och Hornets är det bättre laget så man ska inte ha några problem att hänga med. Jag tror båda lagen når 100+ och detta spelet sitter med god marginal.

---------------------------------------------------------

Raptors har vi snackat en del om på slutet, lagets offensiva form är helt enkelt lysande och det finns inte så mycket mer att säga där utan mycket kan läsas i tidigare rekar för er som missade det. Ser inget som indikerar att det skulle bli någon förändring här idag.

Bucks är ett lag som hade en tung försäsong då man fick en jobbig skada på lagets klart bästa scorer Khris Middleton som kommer missa nästan hela säsongen. Vi alla undrade då var poängen skulle komma från i detta Bucks lag?

Försäsongens resultat bådade inte gott då laget endast fick till 89.8 poäng per match framåt vilket var klart sämst av alla lagen i ligan. När säsongen sedan drog igång så visade Bucks att det visst finns massor att hämta i detta laget även utan Middleton. Snart en tredjedel in på säsongen så kan man konstatera att Bucks är ganska highscoring med sitt snitt på 206.9 poäng per match. Offensiven i år är hela 5 poäng bättre än fjolåret så Middleton saknas inte nämnvärt på lagets prestation utan andra har istället klivit fram och levererat.

Dessa lagen möttes i slutet av november när Raptors vann på bortaplan med 99-105. Sedan dess har Raptors snittat närmare 120 poäng per match framåt och haft kanske ligans bästa offensiv och Bucks har på samma period haft minst 200 poäng i 7 av 8 matcher varav 4 av dom senaste 5 har haft minst 215 poäng.

Jag tror inte Bucks kan stänga ner Raptors offensiv men visst kan dom springa med och göra en hel del poäng själva. Känns som denna har goda chanser att kliva långt över 210!Lycka till vid rygg!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + Over

  • Postad:
    12 dec 2016
    20:24
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 1
  • Insats: 4,00
  • Odds: 2,01
  • Bet365
  • Datum:
    13 dec 2016
    01:05
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td