Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlays – Raptors + Lakers

Efter några dagar med magsjuka från helvetet som gjort att det inte blivit några spel för min del så börjar jag nu må bättre och är redo att köra vidare igen.

Senaste rekarna slutade med 2 klara vinster och 2 mindre klara förluster på 4 spelval med köpta linor. Tyvärr så landade dom två förlusterna i varsin parlay så det blir 0-2 på våra dubblar trots att vi var mer rätt än fel på våra spel.

Under 211 i Hornets - Magic stannar på 197 så den sitter ganska klart men Over 199.5 i Celtics - Raptors stannar på 195 efter att Celtics skjuter sämre än 30% i andra halvlek och dubbeln förloras därmed.

Under 218.5 i Kings - Knicks stannar på 203 så ganska klar vinst där men parlayen förloras eftersom Suns - Lakers bombar i 65 pts i 4Q så det blir 6 poäng för mycket för vårt underspel.

Bara att jobba vidare med nya tag idag. Jag har nu skapat ett spreadsheet med alla mina rekar här på sharps och här hittar ni det:

https://www.sharps.se/spreadsheet/lazlosexpertrekar

Starten har väl inte varit flygande med 2-5 så här långt men det är inte så många spel heller. Det gäller att jobba långsiktigt och förhoppningsvis trillar det in 2 vinster redan i nattens comeback.

Dagens utbud innehåller 7 NBA matcher och jag hade lite svårt att välja vilket spel jag skulle reka så därför väljer jag inte utan rekar båda dom som jag anser är bäst för dagen.



Spel Nr2:

Raptors -2.5 @ 1.40
Lakers +14 @ 1.39

Totalt odds: 2.00 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 4 Units


Kort motivering:

Motiveringen till första reken blev ganska lång så försöker hålla mig lite kortare här. Vi spelade exakt en sån här parlay för några dagar sedan som då gick in enkelt, skillnaden idag är att det är Lakers +14 istället för 76ers +14 som är med Raptors -2.5.

Som jag skrev i tidigare så är Raptors form riktigt bra med 8 segar på sina senaste 9 matcher, enda förlusten med ynka 4 poäng mot Cavaliers som är bästa laget i East. Man slog också Bucks borta med 6 poäng för några veckor sedan och är nu i ännu bättre form.

Bucks form är dock ganska tveksam just nu med 3 förluster på sina senaste 4 matcher. Förvisso förluster mot en del tuffa lag med Raptors är också det bland det tuffaste motståndet man kan ha.

Bucks är betydligt sämre på bortaplan och med den formen som Raptors är nu så ser jag inte hur man ska kunna vara nära segern här. Att köpa ner linan så här långt ger en ganska bra marginal anser jag då jag tror det är goda chanser att Raptors vinner med minst 10 poäng och detta spelet kan sitta även om matchen skulle bli tajt.

------------------------------


Lakers fick igår tillbaka sin startande guard duo i form av Russell och Young men man förlorade trots det en tajt match mot Knicks med 6 poäng. Idag är motståndet på en mycket lägre nivå i form av Kings som är 8-15 denna säsongen och har 5 förluster på sina senaste 6 matcher.

Dessa lagen möttes för en månad sedan och då vann Lakers med 10 poäng på bortaplan i en match som Kings var 5.5 poängs favoriter i på förhand. Jag ser ingen rimlig anledning till att Kings nu ska vara 8.5 poängs favoriter vilket är oddsen vi får idag.

Visst har även Lakers klen form men det är till stor del tunga skador som gjort att man förlorat matcher på slutet och 4 av 6 förluster i Lakers loosing streak har varit förluster med 6 poäng eller mindre trots alla skador.

Lakers har ett bättre record än Kings denna säsongen, man har fått tillbaka 2 viktiga spelare som kommer lyfta laget och Lakers vann enkelt när lagen möttes i samma arena för en månad sedan.

Finns inget som motiverar att Kings är så här stora favoriter utan det här är en match som bör bli mycket jämn och Lakers kan likväl vinna. Så att köpa upp linan till +14 känns som ett mycket bra spelval!



Lycka till vid rygg!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlays – Raptors + Lakers

  • Postad:
    12 dec 2016
    20:27
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: Annat
  • Insats: 4,00
  • Odds: 2,00
  • Bet365
  • Datum:
    13 dec 2016
    01:35
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

abatho 2016-12-13 01:17

Tack för tipset!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td