Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Buffalo – Los Angeles

Buffalo är sist i öst men ska verkligen inte sågas, tvärtom. Intrycket har långa stunder varit lovande och den framtidstro som börjat byggas upp igen efter några iskalla säsonger har bekräftats, tabellplaceringen till trots. Kommer närmast från 1-4 hemma mot ett formstarkt Washington och siffrorna ljög en del, Buffalo var bra med i matchen. Mestadels bra eller klart bra insatser sett över de tio senaste. Fortfarande en del minus i truppen och frågetecknet för en krasslig Okposo stör en del men det lutar åt spel, troligen i en jättekapabel lina med Kane och Eichel. Buffalo har haft ett behagligt schema på sistone och att det blir piggt och laddat känns givet.

Gästas nu av ett Los Angeles Kings som spelat väldigt mycket hemma på sistone men som nu förflyttat sig över landet. Funkar okej men inte mycket mer, de senaste matcherna mot Carolina (1-3) och Ottawa (4-1) var inga direkt laddade formintryck. Bortasiffrorna är ganska trötta och få offensiva krafter är uppenbart heta.

Bra läge för Buffalo att plocka en viktig seger här. Hemmaformen gillas och LA-intrycket skvallrar inte om någon särskilt vass bortainsats här. Oddsen ser skeva ut och Buffalo moneyline spelas till 2,06 hos Pinnacle.
Ishockey

Buffalo – Los Angeles

 • Postad:
  13 dec 2016
  14:51
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 1
 • Insats: 3,00
 • Odds: 2,06
 • Bolag:
 • Datum:
  14 dec 2016
  01:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: Argentina
 • Liga: NHL
 • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

abatho 2016-12-13 16:47

Tackar för analysen!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td