Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Phoenix Suns – New York Knicks

Riktigt nära jackpot igår men det landar tillslut på 1 vinst och 1 förlust efter 3 rätt på 4 spelval på dom köpta linorna.

Raptors fortsätter övertyga och levererar otroligt bra offensivt återigen när man vinner med 122-100 vilket ger enkla vinster på både Raptors -2.5 och Over 202 i samma match.

Pacers - Hornets såg väl inget vidare ut i halvtid med 88 poäng då och vi behövde ju minst 203 för vinst. Andra halvlek blir bättre för vår del och lagen kommer igång ordentligt vilket gör att totalen tillslut landar på 204 och vinst med liten marginal. Skönt!

Då hade vi endast Lakers +14 kvar för jackpot och här fick vi oss en svängig match. Lakers går snabbt upp till 17-9 ledning som man sedan tappade till 24-31 underläge efter 1Q. I 2Q så växlar Lakers upp igen och kör över Kings vilket gör att dom i HT har en ledning på 58-49 och spelet ser i det läget mycket bra ut. Utöver det så hade Kings fått en skada på en av sina bästa spelare Rudy Gay och även skada på Ben McLemore samtidigt som Matt Barnes vilades så mycket talade för Lakers i det skedet av matchen eftersom Kings var kraftigt försvagade resten av matchen. Tyvärr så startar Kings andra halvlek med en otroligt bra streak då man vinner första delen av 3Q med 38-8 och har därmed vänt ett klart underläge till stor ledning. Lakers kommer tillbaka en aning och inför 4Q så leder Kings med 17 och vårt spel på Lakers +14 är ju trots allt med i allra högsta grad. Oftast så brukar laget med stor ledning tappa en aning mot slutet av matcherna men så blev inte fallet denna gången, Lakers kommer till 12 poängs underläge under 4Q vilket hade gett oss vinst men Kings drar sedan ifrån återigen och avslutar klart bäst så dom vinner matchen stort tillslut med 24 poäng. Kings sätter 56% av sina skott i matchen vilket måste vara det bästa dom gjort denna säsongen samtidigt som Lakers satte mindre än 40%. Tråkigt nog fick Kings till det rejält trots att nästan allt talade emot dom i andra halvlek.


Så över till dagens spel:



Spel Nr2:

Knicks -3 @ 2.15 (pinnacle) ... Insats: 4 Units


Kort motivering:

Denna reken blir lite kortare då jag inte känner att varje rek behöver innehålla en väldans massa text, brukar i regel bli ganska mycket när jag drar igång och skriver.

Det är ingen som helst tvekan om att Knicks med 14-10 record är bättre än Suns med 7-17.

Det faktum att då Knicks spelar sin kanske bästa basket hittills för säsongen just nu gör att jag gillar det här spelet. Knicks har nu 6 segrar på sina 7 senaste matcher, enda förlusten kom mot Cavaliers som är bästa laget i East. Spelet har vart riktigt bra från Knicks på slutet som har spelare som håller riktigt hög nivå och nu verkar man också ha fått till lagspelet ordentligt.

Suns segrar är ju sällsynta och det är oftast mot lag som antingen är riktigt dåliga eller i usel form. Man slog Lakers nyligen som hade en lång loosing streak, man slog också Hawks i deras långa loosing streak. Det är sällan som Suns vinner mot bättre lag som är i den formen som Knicks är i nu, Suns är helt enkelt för dåliga normalt sett.

Det klart bättre laget i högform ska ha goda chanser att vinna detta låga hcp åt oss inatt tror jag!



Lycka till vid rygg!
Basket

Phoenix Suns – New York Knicks

  • Datum:
    14 dec 2016
    03:05
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lazlo 2016-12-14 16:17

Tack för dom värmande orden! Ja, lite motigt har det väl varit så här inledningsvis men jag kommer jobba på hårt för att det ska vända snabbt. Förlust i OT på just detta spelet var väl också som att strö lite extra salt i såren, framförallt när det såg ut som Knicks skulle vinna spelet i slutet åt oss och även i OT så hade Knicks en ledning som hade räckt för vinst men det ville sig inte denna gången.

runtomkring 2016-12-14 10:32

Trots att det varit lite motgång de senaste rekarna vill jag ändå passa på att tacka för att du lägger ned tid och energi på välbyggda och informativa rekar. Tack Laz.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td