Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Sunderland – Chelsea

Chelsea tar tionde raka mot mittfältsförsvagat Sunderland?

Det är botten mot toppen som drabbar samman när Sunderland med 11 poäng får besök av Chelsea på 37 poäng.

Sunderland gjorde en mycket svag insats i 0-3-förlusten borta mot Swansea. Det stod 0-0 i halvtid fast rullade sedan in tre baklängesmål i andra halvlek. Sunderland skapade endast två skott på mål. Bollinnehavet oroar också: 38%. Spelar man så dåligt mot bottenkollegor som Swansea blir det svårt att hålla sig kvar i Premier League. Nog för att Sunderland har vunnit mer än vanligt på sistone (tre av fem senaste), men det har handlat om segrar mot sårbart motstånd. Det är egentligen bara bortasegern mot Bournemouth som kan kallas för större skalp. Att besegra bortasvaga duon Hull/Leicester här hemma var godkänt, men det är inte tal om några överprestationer. Sunderland ska fortfarande räknas som ett lag som hör till seriens sämre.

Sunderland har problem med uttagning av startelvan. Efter nya avstängningen på Ndong saknas minst tre ordinarie mittfältare eftersom kvartetten Rodwell, Watmore, Cattermole och Gooch finns på skadelistan. Samtliga de fem nämnda frånvarande mittfältarna har gjort spelminuter, varav trion Ndong, Rodwell och Watmore kan betecknas som ordinarie. Övriga lagdelar är inte heller speciellt starka. Anfallaren Defoe gör gott om mål framåt (8 på 15 matcher), men parhästen Anichebe är ingen toppspelare. Defensiven är mycket suspekt och håller mycket låg Premier League-nivå.

Chelsea tog nionde raka Premier League-vinsten när laget slog West Bromwich Albion med 1-0 i helgen. Det var en av Chelseas spelmässigt sämsta matcher sedan laget bytte till nytt spelsystem, men lik förbannat blev det ännu en trepoängare. Leveranstryggheten av vinster är ingen slump. Det nya 3-4-3-liknande spelsystemet passar spelartyperna i Chelsea perfekt.

Chelsea-anfallaren Diego Costa som satte vinstmålet mot WBA trivs som fisken i vattnet och har gjort en mäktig höst. Costa har antingen gjort ett eget mål eller passat fram till lagkamrats mål i 15 av de 17 senaste Premier League-matcherna (15 denna höst, 2 förra våren). De enda två motståndarlagen som har lyckats hålla Costa poänglös är Man Utd och Arsenal.

Det är botten mot toppen i många kategorier - inte bara den tabellmässiga. Förutom den tabellägena har Chelsea ett betydligt bättre truppläge och resultatmässigt finare dagsform. Sunderland kan inte ens räkna in hemmafavören som särskilt stor. Sunderland är seriens sämsta hemmalag (2-1-4) medan Chelsea har agerat mycket bra på bortaplan (5-1-1).

Fotboll

Sunderland – Chelsea

  • Postad:
    14 dec 2016
    18:58
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 2
  • Insats: 7,00
  • Odds: 1,46
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    14 dec 2016
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td