Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

West Ham – Burnley

Bilic bränner sig på Burnley?

Det är sexpoängsmatch mellan bottenlagen West Ham på 13 poäng och Burnley på 17 poäng.

Få hade förhandsippat att Burnley skulle ligga framför West Ham. West Ham är en av säsongens mest uppenbara floppar i Premier League. Laget har ingen seger sedan i oktober - sju raka tävlingsmatcher utan vinst. Det blev en positiv resultatmässig utgång i söndagens 2-2-match borta mot Liverpool. Resultatets rättvisa går att diskutera: 68-32% i bollinnehav, 18-7 i avslutsförsök och 11-4 i hörnor till Liverpools favör.

Hemmalaget ställs inför en väldigt tuff utmaning att behöva spela denna måstematch med blott två vilodagar efter den krävande Liverpool-matchen. Det är en sak att ladda för den här typen av matcher i en vecka och en helt annan sak att knappt hinna ur isbadet innan det väntar 90 nya minuter.

West Ham-tränaren Bilic har kritiserat sitt eget lag flera gånger denna höst. Bilic smyger även in kritik i en något tudelad kommentar inför Burnley där han inleder med att uttala det politiskt korrekta \'I will not discuss our transfer targets\' för att sedan fortsätta med mer självkritiska \'We need a couple of positions that we are missing at the moment but we have a good team.\'

Jag ifrågasätter Bilic uttalande kring om det verkligen är ett par nya spelare som West Ham ska söka. Min förklaring till lagets underprestation är två andra saker. Den första är att West Ham har haft en nästan ständigt lång skadelista, vilket är tränarteamets huvudansvar att åtgärda framöver. Den andra delförklaringen är att West Ham har saknat kollektivt samspel. Startelvan har inte fungerat. En sak som understryker den tesen är att EM-stjärnan Dimitri Payet har skapat många målchanser och gjort sex direkta frisparksmål i höstens tävlingsmatcher. Mycket starkt av Payet. Payets individuella suveränitet har emellertid inte gett nämnvärd samtidigt förbättring från lagkamraterna eller kollektivet. Om West Ham ska klättra bör färre andel av målen vara individuell show och fler kollektivt samarbete. West Ham behöver bli ett lag!

Burnley vann med goda 3-2 senast hemma mot Bournemouth. Det är ett av Burnleys många starka hemmaresultat. Nykomlingen har inte haft höga förväntningar, men laget har lyckats utmärkt i hemmasammanhang. Burnleys bortastatistik är klart sämre med en poäng på sex matcher. Det kan delvis bortförklaras med att fyra bortamatcher varit mot mycket hemmastarka lag (Chelsea, Leicester, Southampton, Man Utd), men det förklarar inte allt. Bortaplan är ett minus för Burnley.

En noterbar positiv faktor som Burnley kan plocka med sig hit är att laget spelade helgens ligamatch mot Bournemouth i lördags. Det betyder att Burnley har haft tre vilodagar för att ladda om. Det är betydligt bättre än West Hams motsvarande två vilodagar. Ett West Ham som därtill tvingades göra en logistisk bortaresa timmarna efter den stentuffa söndagsmatchen (Burnley var redan hemma i egna kvarteret).

Även om West Hams individuella spelarmaterial är mer grundkapabelt det inte att blunda för att Burnley har tagit fler poäng, har mer harmoni och har en extra vilodag (plus ingen bortaresa och lättare motstånd senast). Det är läge att spela Burnley med Asian Handicap +0.5 till generösa 2.23 som genererar vinst vid minst kryss för gästerna.

Fotboll

West Ham – Burnley

  • Postad:
    14 dec 2016
    19:43
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 2 +0.5 (AH)
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,23
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    14 dec 2016
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td