Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – köpta minus hcp

Spel Nr2:

Clippers -2.5 @ 1.43
Jazz -5.5 @ 1.38

Totalt odds: 2.04 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 4 Units


Kort motivering:

Clippers hade väl en lite minisvacka nyligen där man dock i denna svackan slog Cavaliers med 19 poäng på bortaplan men man hade en del lite sämre prestationer. Laget är trots detta 19-7 denna säsongen och har ni på slutet återigen visat vilken kapacitet man har när man i 3 raka segrar gjort 131, 122 och 113 poäng. Det är en offensiv som begränsade Heat bör få mycket svårt att hänga med i tror jag. Heat har förvisso 2 segrar irad som tagit deras record till 9-17 men man har fortsatt en av ligans sämre offensiver. Clippers vann båda mötena mellan lagen ifjol och till i år är Clippers minst lika bra samtidigt som Heat är klart sämre. Lågt hcp som känns riktigt bra, normalt vinner Clippers med närmare 10 poäng här då deras offensiv är för stark för Heat.

-----------------------------------------------

Jazz var i mångas ögon ett lag som verkligen skulle ta nästa steg denna säsongen och vara med uppe i toppen. Starten på säsongen var väl sisådär men nu har laget verkligen kommit igång. 9 segrar på sina 11 senaste matcher, förlusterna var en snöplig 1 poängs förlust mot Heat och en förlust mot Warriors men dom är ju nästan omöjliga att rå på. Jazz senaste 2 segrar har båda varit med 20 poäng och spelet imponerar bara mer och mer. Mavericks är ligans sämsta lag med sitt 6-19 record och man har ligans sämsta offensiv och ligans sämsta bortarecord med 1-11. När lagen möttes i början av säsongen så vann Jazz med 16 poäng och sedan dess har saker och ting gått rakt uppåt för Jazz samtidigt som Mavericks blivit klassade som ligans sämsta lag. Har svårt att se hur ett så här formtoppat Jazz på hemmaplan ska kunna ha några problem mot Mavericks så detta bör bli en klar hemmaseger, precis som när lagen möttes i början av säsongen.


Lycka till vid rygg!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – köpta minus hcp

  • Postad:
    16 dec 2016
    18:42
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 4,00
  • Odds: 2,04
  • Bet365
  • Datum:
    17 dec 2016
    02:05
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td