Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – plus & minus hcp

Spel Nr1:

Raptors -3 @ 1.43
Bucks +11 @ 1.37

Totalt odds: 2.02 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 5 Units


Motivering:

Vi har spelat på Raptors många gånger på slutet och dom har inte gjort oss besvikna så varför frångå ett vinnande recept? Framförallt i det här läget när man har en väldigt lämplig uppgift mot ett Hawks som stundtals har stora problem med spelet.

Man trodde Hawks hade kommit ur sin enorma svacka efter 2 tajta segrar mot Heat och Bucks men senaste såg det återigen riktigt illa ut när man förlorade med 120-131 mot ett Magic som inte är i bra form. Det innebär att Hawks nu förlorat 11 av sina senaste 14 matcher.

Raptors offensiv kan vara bäst i ligan just nu och man har 10 segrar på sina 11 senaste matcher, enda förlusten mot Cavaliers som är bäst i East. Samtliga segrar har varit med minst 6 poäng och snittet på vinstmarginal för Raptors på dessa 10 matcherna är 19 poängs vinst så man inte bara vinner utan ofta kör över motståndaren.

Dessa lagen möttes för 13 dagar sedan och då vann Raptors med 44 poäng i en total överkörning där Raptors var -8.5 poäng favoriter inför matchen. Idag får vi en lägre lina på -7.5 på Raptors trots att Raptors sedan dess fortsatt spela lysande och Hawks har fortsatt stora problem.

Mycket underligt att vi idag får en lägre lina på Raptors efter 44 poängs överkörningen mot Hawks för mindre än 2 veckor sedan. Känns nästan som bolagen förväntar sig en rejäl kvalitetssänkning av Raptors just idag samtidigt som Hawks får till spelet från ingenstans. Visst kan det ske, det är NBA och alla lag har kapacitet att både spela lysande och även rasa samman totalt men sådant är alltid svårt att förutse.

I mina ögon är denna linan lite av en bjudning. Med rådande förutsättningar så finns det absolut ingen anledning att Raptors är mindre favorit mot Hawks idag än vad man var när lagen möttes nyligen och Raptors vann med 44 poäng. Det lär väl inte bli 44 poängs vinst igen men 10 poängs vinst kan det bli alla gånger och att köpa ner linan så här långt så har vi en god marginal då spelet kan sitta även om Raptors skulle ha sin sämsta match på veckor samtidigt som Hawks helt plötsligt spelar lysande. Normalt vinner Raptors denna med minst 10 tror jag!

---------------------------------------------

B2B möte mellan Bucks och Bulls där Bucks igår vann sin hemmamatch med 11 poäng och det var siffror som under större delen av matchen var ännu större men som så ofta i stora ledningar så kom Bulls tillbaka en aning i slutet och vinner 4Q med 11 poäng men torskar ändå med 11. Bucks var bättre från första sekund och det var egentligen inget snack om saken.

Jag tror det börjar skapas en viss oro i Bulls läger nu då spelet inte alls ser så bra ut. Först tappade man en 21 poängs ledning till förlust mot ett Wolves som är helt under isen och det följdes upp med att bli mer eller mindre utklassade av Bucks igår. Bulls har tagit några fina skalper mot bra lag men verkar ha svårt att tända till i matcherna mot mittengängen som är lagen Bulls slåss med om tabellplaceringar.

Så Bucks vann med 11 igår som lika gärna kunde varit 25, då borde väl Bucks vinna även idag när lagen mötts igen? Så enkelt är det aldrig. Man kan väl utgå ifrån att Bulls kommer göra allt för att visa sig från en bättre sida inför sin hemmapublik idag, om man lyckas är dock en annan femma. Vi bör få se ett bättre Bulls idag men det är långt ifrån prestationen igår till att idag vinna med utklassningssiffror mot samma lag.

Bucks är ett lag som alltid kommer ge 100% i sina matcher med hårt arbete och slit vilket gör att laget många gånger kommer hänga med i sina matcher. På Bucks 12 förluster så är det bara 2 stycken som varit med mer än 11 poäng och en var när man sprang in i glödheta Raptors nyligen.

Bulls har å andra sidan bara vunnit med mer än 10 poäng i 1 av sina senaste 14 matcher så det är inte ofta som Bulls kör över motståndarna nu på slutet.

Vi bör få se ett bättre Bulls idag men Bucks är ett lag som ger allt och viker inte ner sig. Känns som detta är en stenhård match som vilket lag som helst kan vinna och jag sitter gärna med ett så här högt hcp på laget som vann med utklassningssiffror när lagen möttes för mindre än 24 timmar sedan.


Lycka till vid rygg!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – plus & minus hcp

  • Postad:
    16 dec 2016
    18:40
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,02
  • Bet365
  • Datum:
    17 dec 2016
    01:35
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td