Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Sevilla – Malaga

Södra Spaniens lillebror skräller mot storebror?

Ett "halvt derby" i södra Spanien mellan Sevilla och Malaga avslutar kvällens spanska fotbollsutbud med matchstart 20:45. Sevilla har trots starkt fokus på Champions League samlat ihop godkända 30 poäng under höstens La Liga-spel. Malaga har trots frånvarokriser inför flera omgångar plockat hyggliga 21 poäng.

Sevilla kommer att gå in i matchen med en något försvagad startelva. Förutom att backarna Escudero och Carrico saknas igen så är defensivspelaren Mariano (avstängd) och offensivspelaren Vazquez (avstängd) nytillkomna frånvarooffer. Det betyder ingen svag startelva, men visst gör det Sevilla lite mindre starkt.

Sevillas troliga startelva: Rico - Kolodziejczak, Pareja, Rami, Mercado - Iborra, N'Zonzi, Sarabia, Nasri, Vitolo - Ben Yedder.

Malaga har ett härligt truppläge. Det blir bättre och bättre för varje match. Numera saknas bara fyra spelare (Weligton, Keko, Kuzmanovic, Charles) och det är betydligt mer hanterbart än listan som brukade vara uppe på 6-8 spelare. Jämfört med förra omgången är offensive mittfältaren Chory Castro tillgänglig. Det är inte säkert att han tar startplats eftersom Malaga lär satsa på försvarsinriktad uppställning med respekt för Sevilla. Det är tänkbart att mer defensivt orienterade Juankar kan få fortsätta på mittfältsplats denna vecka. Oavsett hur det blir med Chory/Juankar så ser Malagas startelva välbalanserad ut. Det är läge att gilla spelare som mittbacken Llorente, defensiva mittfältarna Fornals och Camacho samt Sandro Ramirez som får agera lagets joker på topp.

Malagas troliga startelva: Boyko - Rosales, Llorente, Villanueva, Torres - Fornals, Camacho, Ontiveros, Anor, Juankar - Sandro Ramirez.

Sevilla tog en läcker 3-0-skalp senast hemma mot Celta Vigo, men det var verkligen inte så stor skillnad som siffrorna lyder. De två sista målen gjordes sent mot ett oväntat uddlöst Celta Vigo. Sevilla har gjort ett hyggligt dagsverke i flera matcher på sistone men lagets superform från tidigt i höstas är inte kvar.

Malaga fick bara med sig 1-1 senast hemma mot Granada. Det finns trots allt positiva saker att ta med sig därifrån. En sak är att Malaga hotade Granada gång på gång på fasta situationer. Malaga kunde ha gjort flera mål på fasta situationer bara under andra halvleken när laget matade på med anfallsspel. Malaga är det La Liga-lag som producerat flest mål på fasta under höstsäsongen så det är ingen engångsföreteelse. Det är mycket tänkbart att Malaga kommer att kunna såra Sevilla på någon fast situation i denna match.

Tack vare att det här är ett möte mellan två lag i södra Spanien kommer Malaga att ha extra många bortafans på plats. Inte nog med det. Derbyliknande aspekten gör även att Malagas spelare lär vara på tårna. Malaga har ingen stadsrival att spela derbyn emot så matcherna mot ansenliga Sevilla är något av "årets match" ur ett rivalmässigt perspektiv. Sevilla har Real Betis som direktrival i samma stad och laddar således mer för Betis-matcherna än duellerna mot mittengänget Malaga.

Det är läge att spela Malaga med Asian Hcp +1.0 som ger insatsen åter om Sevilla vinner med uddamålet och full vinst till oddset 2.05 om Malaga förmår kryssa eller vinna.

Fotboll

Sevilla – Malaga

  • Postad:
    17 dec 2016
    16:08
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 2 +1.0 (AH)
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,05
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    17 dec 2016
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Spanien
  • Liga: Primera Divison
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td