Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Stoke – Leicester

Lågt försvarande Leicester ger målsnål match inför jul?

Stoke och Leicester möts i ett nedre mittenmöte. Det är två lag som borde kunna prestera mer än respektive tabellposition ger sken av. Stoke har visat det från och till sedan oktober då prestationerna har förbättrats, men noterbart är att nästan alla lagets vinster är med siffror som 1-0 och 2-0. Det är inget lag som har som vana att vinna spektakulärt. Leicester vann spektakulärt med 4-2 hemma mot Manchester City förra helgen, men i grund och botten är Leicester ett icke-spektakulärt lag. Vi minns fortfarande förra säsongen när Leicester vann Premier League tack vare urstarkt försvarsspel.

Båda lagen kommer till lördagsmatchen från "tighta" matcher i onsdags respektive tisdags. Stoke fick slita hårt för 0-0 hemma mot Southampton efter att ha drabbats av utvisning på Arnautovic redan i matchens 23:e minut. Trots spel med en man mindre höll Stoke nere matchens antal skott på mål till 3-4, d.v.s. bara ett skott färre än Southampton. Stoke kommer för övrigt att sakna samme Arnatuovic p.g.a. avstängning mot Leicester och det drabbar offensiven rejält. En offensiv som såg trubbig ut redan mot Arsenal i förra helgens 1-3-förlust.

Leicester gjorde en medioker 0-1-match borta mot Bournemouth. Trots relativt tidigt underläge i 34:e minuten och behov av att slå tillbaka noterades Leicester för blott 37% i totalt bollinnehav. Även om laget vann statistiken för skott på mål med knappa 4-3 så såg Leicester sällan vasst ut framåt. Precis som tidigare denna Premier League-höst hade Leicester svårt att komma upp i standard på bortaplan.

Leicester tränas precis som ifjol av italienaren Claudio Ranieri som lär lyfta upp disciplinskylten för att få till bättre bortaresultat. Leicester kan förväntas ställa sig extra lågt med backlinjen mot Stoke. Ranieri vet nämligen att Stoke har flera kvicka spelare som kan slå till om Leicester skulle stå för högt upp. Det sista Ranieri vill är hans tröga backar ska hamna i många djupledsdueller. Den förväntade taktiken kan göra att Leicesters egna anfallsproduktion blir lidande. Om laget ställer sig lågt blir det svårare att bygga upp egna anfall.

Det ser upplagt ut för en målsnål utgång mellan ett Stoke som sällan glänser i överkant och ett Leicester som i första hand går in för att hålla tätt bakåt. Vi erbjuds förvånansvärt attraktiva odds på Under 2.5 mål till 1.80.

Fotboll

Stoke – Leicester

  • Postad:
    17 dec 2016
    14:47
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: UNDER 2.5 mål
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,80
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    17 dec 2016
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td