Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

West Bromwich Albion – Manchester United

Spelvärde på formtoppat WBA mot slitet United

Det skiljer blott en tabellposition och fyra poäng mellan West Bromwich Albion (7:a inför omgången) och Manchester United (6:a inför omgången).

WBA har lyft sig mycket sedan början av november då laget har plockat fyra vinster på sex omgångar. Det blev 3-1-vinst hemma mot Swansea i onsdags. Det var inte den spelmässigt bästa prestationen (minst sagt) och WBA hade bara 39% bollinnehav trots hemmaplan. Det var däremot ett enormt formbesked från kapable anfallaren Rondon. Han gjorde WBA:s tre mål mellan minut 50-63. Förra helgen blev det 0-1-förlust mot Chelsea, men det resultatet döljer det faktum att WBA stod upp mycket bra. Det är sällan Chelsea sett lika \"mediokert\" ut som WBA lyckades få dem att bli i den matchen. WBA har varit extra bra i hemmamatcherna under formtoppen. Förutom nämnda Swansea-vinsten med 3-1 har WBA även 3-1 mot Watford och hela 4-0 mot Burnley på färskt CV.

Manchester United tog en välförtjänt 2-1-seger borta mot Crystal Palace i onsdags. En viss Zlatan Ibrahimovic steg låg bakom båda Uniteds gjorda mål - strålande assist till det första målet och eget mål vid matchavgörandet i 88:e. Det gick dock att se flertalet tecken på att Uniteds spelare har börjat bli slitna. Backen Eric Bailly hade skadekänningar ett flertal gånger och har fått kasta in handduken inför kvällens match som ny på skadelistan. Kom även ihåg att Uniteds formspelare Mkhitaryan utgick med ny skada i förra helgens ligamatch.

Manchester Uniteds manfall på senaste tiden är logisk då den senaste månaden har innehållit extremt spelprogram. United gör här femte matchen sedan 4:e december, d.v.s. fem matcher på två veckor! Tre av de fyra spelade matcherna har varit bortamatcher för United (varav en i Ukraina!) så det här blir fjärde bortamatchen på två veckor! WBA har haft ett mycket skönare program på slutet. Detta är hemmalagets blott tredje match sedan 4:e december (fjärde sedan 3:e december). Det finns alla skäl att tro att West Bromwichs spelare är betydligt piggare i benen än Uniteds.

Fotboll

West Bromwich Albion – Manchester United

  • Postad:
    17 dec 2016
    15:43
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 1 +0.5 (AH)
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,28
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    17 dec 2016
    18:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

abatho 2016-12-17 23:47

Verkade logiskt...
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td