Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Danmark – Frankrike

Torr dansk dynamit stöter på fransk försvarsvägg

Innan söndagens EM-final avgörs (se separat rek för i Holland-Norge) så är det dags för EM-bronsmatch mellan Danmark-Frankrike kl. 15:30 i Scandinavium.

Det tycktes nästan som om luften gick ur både Danmark och Frankrike när de förlorade respektive semifinal i fredags med tydliga fyra bollars marginal. Danskornas genomklappning var mest logisk: de har överpresterat rejält genom att blott nå semifinal i EM. Frankrike vek ner sig sällsynt mycket i sin semifinal, även om det på inget sätt var oväntat att favoriten Norge skulle gå vidare.

Danmark har i grunden en mycket beskedlig trupp och det är verkligen fantastiskt att laget överhuvudtaget har chans på bronsmedaljen här. Förutom klasspelaren Stine Jörgensen är det inte mycket till världsmaterial i truppen. Danmarks bristande spetsförmåga blev exploaterat mot Holland (22-26). Danmark åkte bland annat på ett flertal baklängesmål på Hollands blixtsnabba avkast. Danmarks eget anfallsspel var ofta trögt och andades slitna spelare. Intrycket är att det inte bara är luften utan även orken som har gått ur DK.

Frankrike tog OS-silver i somras och var med i diskussionerna som potentiell utmanare till förhandsfavoriten Norge inför turneringen. Framgångarna har byggt och byggs på försvarsspelet som håller absolut världsklass. Det är alltid fysiskt jobbigt och anfallsmässigt krävande att möta Frankrike. Detta faktum bevisas bland annat av att Frankrike var rungande nära att lugga finallaget Holland på poäng i det tidigare gruppspelet. Det blev 17-18 till Holland i en match där Frankrike störde den holländska offensiven sensationellt hårt. Frankrike störde även Norge länge och väl i fredagens semifinal. Slutsiffrorna 16-20 gör inte Frankrikes spel rättvisa. Fransyskorna höll jämn nivå i 45 minuter innan Norges höga kvalitet (och stora publikstöd) blev tungan på vågen i sluttampen.

Frankrike har tveklöst högre grundkapacitet än det mediokra Danmark. Lägger man ihop den faktorn med danskornas bristande ork senast samt vetskapen om Frankrikes extraordinärt energikrävande försvarsspel... Ja, då lutar det åt att Frankrike kommer att bärga EM-bronset lätt. Frankrike spelas med handikappet -1,5 mål som ger full vinst vid fransk vinst med två eller fler mål.

Handboll

Danmark – Frankrike

  • Postad:
    18 dec 2016
    08:09
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 2 -1.5
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,13
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    18 dec 2016
    15:30
  • Sport: Handboll
  • Land: Internationell
  • Liga: EM
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td