Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Leganes – Eibar

Krisande Leganes mot harmoniskt Eibar

Nykomlingen Leganes ska pröva lyckan hemma mot framgångsrika Eibar som liksom under fjolåret har visat prov på hög kapacitet när det stämmer. Eibar ligger sju poäng framför i tabellen och det kunde ha varit ännu mer än så.

Leganes har kommit av sig efter en lovvärd, inspirerande säsongsinledning. Verkligheten har kommit ikapp den tunna truppen. Laget har haft det synnerligen motsträvigt ända sedan början av oktober månad. Senaste omgången gav resultatmässigt goda 1-1 borta mot Las Palmas. Det är ett på ytan bra resultat men faktum är att Leganes inte behövde spela bra för poängen. Las Palmas svaga andra halvlek bjöd in Leganes till smörgåsbordet som Leganes egentligen inte hade förtjänat efter en mycket blek första akt.

Leganes hade problem med många otillgängliga spelare inför matchen mot Las Palmas. Problemsituationen är ännu värre här med två ordinarie backar avstängda (Diaz, Mantovani). Sedan förut saknas ordinarie backen Rico på grund av skada. Dessutom är även förstemålvakten Ander Serantes och ordinarie mittfältaren Szymanowski samt ytterligare tre reservspelare (Sastre, Ibanez, Koné) skadefrånvarande. Aj, aj, aj!

Ingen av Leganes tillgängliga/förväntade startbackar har gjort fler än nio starter på 15 omgångar. Den av de fyra troliga startbackarna med flest spelminuter (Insua) har beskedliga 797 minuter. Den med minst (Marin) är 19 år och har blott spelat 237 minuter. Detger en såväl reservbetonad som osamspelt backlinje!

Leganes troliga startelva: Iago Herrerin - Marin, Medjani, Insua, Bustinza - Perez, Timor, Martin - Machis, Gabriel, Omar.

Eibar har kommit av sig lite resultatmässigt efter en föregående formtopp. Spelmässigt sett handlar det dock inte om några svaga prestationer. Eibars 1-3-förlust mot Athletic Bilbao var hedersam och förra 0-0 hemma mot Alaves innehöll spelmässig fördel för Eibar. Det var nära att Eibar bärgade vinsten.

Eibar har kanske inte den mest spektakulära truppen, men faktum är att gästerna har flera spelare som besitter stor kreativ förmåga. Håll särskilt utkik efter Pedro Leon och Sergi Enrich som har noterats för fem gjorda mål var. Det finns även sparkapital på bänken med en Kike som kan bytas in och göra livet svårt för Leganes skakiga backuppsättning.

Eibars troliga startelva: Yoel Rodriguez - Arbilla, Galvez, Lejeune, Luna - Escalante, Garcia, Leon, Pena, Inui - Enrich.

Det är svårt att komma till någon annan slutsats än att de bättre gästerna ska vara favorit mot ett sargat Leganes. Det ska samtidigt inflikas att kryssrisken är stor. Det bästa oddsvalet är Asian Handicap 0 (motsvarande europeiska spelformen Draw No Bet) som ger insatsen tillbaka vid ett kryss. Hög insats investeras i Eibar med AH 0 till 2.23 gånger pengarna.

Fotboll

Leganes – Eibar

  • Postad:
    18 dec 2016
    08:39
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 2 0 (AH)
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,23
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    18 dec 2016
    16:15
  • Sport: Fotboll
  • Land: Spanien
  • Liga: Primera Divison
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td