Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – NFL + NBA

Idag är det söndag vilket innebär stort utbud med både NFL och NBA. Jag tycker det finns en hel del intressant men väljer endast att reka 1 spel idag, det jag anser är allra bäst för dagen. Dagens rek blir också lite kortare eftersom NFL matchen startar redan kl 19 och det är bättre ni får spelet i tid än att ni får dubbelt så mycket text i motiveringen:


Spel Nr1:

Packers ML @ 1.45 (NFL vs. Bears)
Raptors ML @ 1.47 (NBA vs. Magic)

Totalt odds: 2.21 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 5 Units


Motivering:

Krisstämpeln låg och väntade på att slås rakt ner på Packers för några veckor sedan när laget som alla trodde på inför denna säsongen hade ett 4-6 record och slutspelet kändes långt långt borta. Sedan dess har laget vaknat till liv ordentligt och tagit 3 segrar där man släppt till endast 13, 13 och 10 poäng men man har gjort 27, 21 och 38 framåt. Det hela kröntes när man förra veckan krossade tuffa Seahawks med 38-10. Packers är inte på något vis ute ur stormen än utan man lär fortsätta vinna om man ska kunna gå till slutspel men det faktum att formen varit mycket bättre senaste veckorna och närapå lysande senaste veckan gör att hoppet fortfarande finns.

Allt det hoppet skulle försvinna om man idag förlorade mot usla Bears som är 3-10 denna säsongen och enda vinsten man tagit senaste 5 veckorna var mot enda laget som är sämre än dom själva i NFC vilka är 49ers. Bears har också enorma skadeproblem då man har flera QB och WR skadade vilket gör att det här dåliga laget är ännu sämre för stunden.

Packers vann med 26-10 när lagen möttes tidigare under säsongen och skulle Packers förlora idag så är denna säsongen körd. Bears har ingenting att spela om alls och även om man gärna sätter en käpp i hjulet på rivalen Packers så ska man inte kunna ha kvalitet till att störa här. Packers är flera klasser bättre på varenda position och dom bara måste vinna idag vilket gör att jag tror chansen är liten att vi får se en skräll här utan Packers bör vinna komfortabelt!

-----------------------------------------------------------

Hur reagerar Raptors på förlusten senast? Jag tror inte att laget behöver känna sig allt för oroliga utan Raptors spelar en av ligans bästa basket just nu. Man gjorde 120 poäng återigen senast och offensiven är fortsatt glödhet, problemet då var att man sprang in i ett Hawks som för första gången på flera veckor lyckades med sin offensiv. Visst kan även Magic ha sin dag just när dom möter Raptors idag men chansen till det är enligt mig betydligt mindre än oddsen vi får här idag.

Magic är normalt mycket begränsade offensivt och bör får stora problem att hänga med i denna matchen. Dock har Magic spelat mer öppen och offensiv basket på slutet men jag tror inte det är någon fördel för dom i denna matchupen eftersom Magic inte har i närheten av samma scoringpower som Raptors besitter. Raptors vill ha revansch direkt och ett mediokert Magic är en lämplig motståndare att få det i.

Det låga hcp spelet på Raptors -5 känns även det mycket bra i denna matchen men jag tar det säkrare ML alternativet här i reken tillsammans med Packers ML som bör städa undan usla Bears utan problem, annars kommer det bli lynchmobb i Wisconsin imorgon!



Lycka till vid rygg!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Amerikansk Fotboll

Parlay – NFL + NBA

  • Postad:
    18 dec 2016
    18:00
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,21
  • Bet365
  • Datum:
    18 dec 2016
    19:00
  • Sport: Amerikansk Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lazlo 2016-12-20 19:28

Trevligt att höra abatho, får hoppas du blir nöjd framöver!

abatho 2016-12-19 04:56

Följer nyfiket dina rekar
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td