Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Tottenham Hotspur – Burnley


Tottenham är seriens näst starkaste hemmalag och skapar näst flest avslut på mål av alla lag i ligan. Är dessutom bland de tre lag vilka släpper till minst antal avslut mot egna målet. Tottenham är som allra bäst när man möter lag från nedersta tredjedelen av tabellen på hemmaplan, slog Swansea och Hull med 5-0 resp 3-0 tidigare i december.
Burnley är seriens sämsta bortalag och släpper till flest antal avslut mot egna målet av alla lag i ligan. Är dessutom bland de tre lag vilka skapar minst antal avslut på mål.

Huvudspel:
2016-12-18 17:00Premier LeagueTottenham Hotspur vs Burnley -2.5 AH FT 3 2.540

Sidospel:
2016-12-18 17:00Premier LeagueTottenham Hotspur vs Burnley -3.5 AH FT 1 4.500
2016-12-18 17:00Premier LeagueTottenham Hotspur vs Burnley MÅLSKYTT Eriksen MÅL FT 0.5 2.700
2016-12-18 17:00Premier LeagueTottenham Hotspur vs Burnley MÅLSKYTT EriksenX2 MÅL FT 0.5 12.000


Motivering i lite längre drag:

Form

Tottenham är det näst bästa hemmalaget hittills denna säsong med 20 poäng och 17-4 i målskillnad på 8 matcher. Man är som allra starkast mot den svagaste tredjedelen av bortalagen där man tagit 15 poäng och har 13-2 i målskillnad på 5 matcher (bl a 5-0 mot Swansea och 3-0 mot Hull nu i december).
Vidare är man det lag i ligan som skapat näst flest avslut och näst flest avslut på mål hemma denna säsong (i snitt 20 resp 8 per match). Samtidigt har man bara gjort mål på 28% av sina avslut på mål (ligasnitt 35%) så det finns stor potential till ännu fler mål.
Tottenham är också bland de fyra lag i ligan som släppt till minst antal avslut mot sig och man är det lag i ligan som släppt till näst minst antal avslut på egna målet. Samtidigt storspelar målvakten Lloris som räddat 77% av avsluten på mål (ligasnitt 68%). 

Burnley är det sämsta bortalaget hittills denna säsong med ynka 1 poäng och 1-16 i målskillnad på 7 matcher.
Vidare är man det lag i serien som kommit till näst minst antal avslut på bortaplan och det lag som kommit till absolut minst antal avslut på mål borta (snitt 1,7 per match). Samtidigt är man det lag som släpper till flest antal avslut mot sig borta (snitt 22 per match) och men är även det lag som släpper till flest avslut på mål mot sig på bortaplan (snitt 8 per match).

Läget i trupperna

I Tottenham saknas mittfältaren Lamela sedan snart 2 månader. Sena tester på både mittfältaren Dembélé och anfallaren Janssen. Ingen av dessa tre är bland de 11 spelare med mest speltid denna säsong. I övrigt frisk trupp.
Den överlägset formstarkaste spelaren på White Hart Lane på söndag kommer vara Christian Eriksen. Tottenhams offensiva speldirigent är glödhet och har gjort 5 mål de fyra senaste ligamatcherna, dessutom vald till matchens bäste spelare i två av dessa. Hans fäbless för långskott och fasta situationer kommer ge honom många chanser till avslut mot ett tillbakapressat Burnley.
Hos Burnley saknas yttermittfältaren Guðmunds­son, annars inga frågetecken.

Så säger statistiken

- Tottenham har gjort minst 3 mål i de tre senaste hemmamatcherna i Premier League.

- Tottenham har vunnit de 4 senaste hemmamötena med Burnley och petat in totalt 15 mål på dessa matcher.

- Burnley har misslyckats med att göra mål i 6 av de 7 senaste matcherna i Premier League.
Fotboll

Tottenham Hotspur – Burnley

  • Postad:
    16 dec 2016
    23:19
  • Rekare: Calatan
  • Spel: 1 -2.5 AH
  • Insats: 3,00
  • Odds: 2,54
  • Spreadsheet: Calatans rekar
  • Bolag: Ladbrokes
  • Datum:
    18 dec 2016
    17:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td