Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – dubbla köpta hcp

Spel Nr4:

Warriors -7 @ 1.41
Nuggets +14.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.03 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 4 Units

Motivering:

När dessa lagen möttes för 11 dagar sedan så vann Warriors med 7 poäng på bortaplan i en match där Warriors hade ledningen med ca 20 poäng större delen av matchen men Jazz kom tillbaka en aning i slutet.

Nu har Warriors hemmaplan där man är urstarka samtidigt som Jazz är betydligt sämre borta och jag har svårt att se hur denna matchen ska bli något jämnare än senast. Warriors visade sin kapacitet senast när man vann 135-90 mot Blazers och det är extremt svårt att få stopp på Warriors offensiv.

Jazz är ganska bra, men man måste överprestera om man ska ha något att hämta borta mot Warriors och det tror jag inte man klarar av.

-----------------------------------------------

Clippers kommer få klara sig utan sin bästa spelare Blake Griffin i några veckor eftersom han ska operera knät. Det kan visa sig bli ett ganska stort avbräck för Clippers då vi under fjolåret många gånger såg hur Clippers hade stora problem utan honom. Alltid svårt att veta hur ett lag ska klara sig utan sin stjärnspelare och det kommer såklart bli blandade prestationer men jag tror risken finns att spelet hackar lite så här i början utan Blake.

Nuggets spelar riktigt bra basket nu med 4 vinster sina senaste 5 matcher och offensiven är riktigt stark då snittet är 124 poäng framåt på dessa 4 segrarna. Man vann igår med 117-107 mot Mavericks och det är väl just det som är faran för detta spelet eftersom Nuggets är B2B och det är svårt att veta hur mycket energi som finns klar i laget.

Overall så skulle jag säga att det är bra skrällchans för ett formstarkt Nuggets mot ett Clippers utan Blake Griffin men nu när Nuggets är B2B så väljer jag endast detta höga hcp:et som ska ha mycket goda chanser att sitta även om Nuggets inte presterar på topp inatt!



Lycka till vid rygg!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – dubbla köpta hcp

  • Postad:
    20 dec 2016
    18:57
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 4,00
  • Odds: 2,03
  • Bet365
  • Datum:
    21 dec 2016
    04:35
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td