Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – minus & plus hcp

Spel Nr1:

Raptors -9.5 @ 1.40
Pacers +10.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 5 Units

Motivering:

Nets kommer idag att vila sin klart bästa spelare Brook Lopez som helt enkelt får en match ledigt eftersom han matchas så hårt i detta usla laget. Utan honom så försvinner både en och två klasser i Nets som även med Lopez är ett av ligans sämsta lag. Borta mot Raptors antar jag att man anser att det är lämpligt att vila sin bästa spelare eftersom man lär inte ha någon chans i denna matchen även om Lopez spelat.

Raptors visade direkt senast att plumpen mot Hawks bara var en match där allt stämde för motståndarna och direkt efter så vann Raptors med förkrossande 30 poäng mot Magic som är klart bättre än Nets. Det är endast underskattning som kan hindra Raptors från att vinna denna med 10+ och även om det med stor sannolikhet är så att Raptors inte känner sig övertaggade till denna matchen så stämmer spelet så pass bra för dom nu så man ska kunna krossa Nets även om man inte går på 100%, framförallt nu när Nets vilar sin bästa spelare och mer eller mindre redan kastat in handduken på förhand.

------------------------------------

Min dark horse i east Pacers börjar spela bättre och bättre. Nu har laget vunnit 2 raka och 4 av sina senaste 6. Kapaciteten finns helt klart i laget och nu kanske Teague börjar bli mer bekväm i sitt nya lag. Det verkar även som spelet stämmer lite bättre nu när Ellis varit skadad och det kan bli ett tufft beslut för coachen när han är frisk igen och kan göra comeback eftersom Glenn Robinson har spelat bra som ersättare. Visst har inte Robinson samma kapacitet offensivt men hans försvarsspel är riktigt bra och det finns redan gott om folk i Pacers som vill ha bollen och göra poäng, därav kanske Ellis blir lite överflödig och inte gör så mycket nytta eftersom alla kan ju inte ha bollen varje anfall. Det kanske är därför hans stats varit så pass klena under sina år i Pacers. Ellis kommer iaf inte spela inatt så det blir en senare fråga.

Knicks är hemma igen efter en 5 matcher lång road trip borta i west där man avslutade med att förlora 3 raka matcher. Hemma igen efter en längre roadtrip brukar ofta innebära en klen prestation i första hemmamatchen men jag vill inte enbart spela på enligt mig så pass svaga tendenser och trender. Knicks har precis som Pacers 1 mer vinst än förlust denna säsongen men formen är väl klart sämre för stunden.

En annan viktig faktor är att Pacers har väldigt klar fördel i H2H mellan lagen. Pacers var vunnit 7 raka matcher mot Knicks och 10 av dom senaste 11 mötena.

I mina ögon är detta en väldigt jämn match där jag håller Pacers som det bättre laget. Dock så är Pacers B2B vilket gör att jag kan köpa att Knicks är favoriter. Jag tror dock det kommer bli stenhårt här. Pacers har spelat 8 raka matcher utan att förlora med mer än 10 poäng, för 9 matcher sedan blev man överkörda av dominanta Warriors. Knicks har också dom en tendens att spela jämna matcher och bara 1 gång på sina senaste 17 matcher har man vunnit med mer än 10 poäng och det var när man vann med 11 poäng mot Heat.

Pacers spelar bättre basket för stunden och ska kunna hålla denna matchen jämn, kanske till och med vinna och jag anser att detta höga hcp:et känns riktigt bra i denna matchupen eftersom Pacers bevisligen har väldigt lätt för Knicks på senare år!


Lycka till vid rygg!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – minus & plus hcp

  • Postad:
    20 dec 2016
    18:52
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,01
  • Bet365
  • Datum:
    21 dec 2016
    01:35
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td