Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + Over

Spel Nr2:

Warriors - Jazz = OVER 201.5 @ 1.40
Rockets - Spurs = OVER 206.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 4 Units


Motivering:

Warriors har gjort minst 100 poäng i samtliga sina hemmamatcher denna säsongen och jag tror inte Jazz kommer bryta den streaken ikväll. Warriors är också ligans bästa lag offensivt med sina 117.9 poäng framåt i snitt. Senast bombade man in 135 poäng mot Blazers så formen är det heller inga fel på.

Så frågan är om Jazz kommer göra sitt här och jag tror det. Jazz offensiv har sett ganska bra ut på slutet, i 9 av sina senaste 11 matcher har man gjort minst 103 poäng framåt. Förlusten mot Warriors stannade man på 99 och senast vann man en low scoring match mot Grizzlies.

Jag tror Warriors fortsätter ösa på framåt och närmar sig snitt på 117.9 poäng och Jazz måste därför ösa på framåt för att ha någon chans vilket bäddar för enkel vinst på detta överspel tror jag.

-----------------------------------------

Rockets har nu 10 raka segrar och spelar lysande basket för stunden. Det är precis som tidigare år run and gun som gäller för Rockets och nu med Mike D'Antoni så blir det såklart ännu offensivare, om det knappt var möjligt. 113.1 poäng framåt per match är näst bäst i ligan efter Warriors och den offensiva formen har varit ännu bättre på slutet med 10 raka segrar. 25 av Rockets 28 matcher denna säsongen har haft minst 200 poäng, 2 matcher mot defensiva Mavericks och 1 mot defensiva Pistons har stannat under 200 men då var 2 av dessa ändå nära på 195 och 196 poäng. Så man kan räkna med att det blir åka av i Rockets matcher!

Frågan blir då hur Spurs hanterar denna matchen? Deras offensiv är också den stark för stunden då man sedan fiaskot mot Bulls gjort 130, 107, 107 och 113 poäng framåt. Spurs har en bra defensiv men jag är mycket tveksam om man kan stoppa Rockets med den formen dom har nu, framförallt inte när Rockets har hemmaplan.

Det blev 200 och 206 poäng när lagen möttes i början av säsongen och jag tycker vi ser betydligt mer offensiva lag nu vilket bäddar för överspelet här. Rockets öser på som alltid på hemmaplan och Spurs har kapacitet att hänga med så båda lagen bör nå 100+ här och klara denna linan utan problem tror jag!


Lycka till vid rygg!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + Over

  • Postad:
    20 dec 2016
    18:54
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 4,00
  • Odds: 2,01
  • Bet365
  • Datum:
    21 dec 2016
    02:05
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td