Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Espanyol – Alcorcon

Reyes Espanyol vinner i Copa del Rey

De sista Copa del Rey-matcherna för året spelas på torsdagskvällen. Det är läge att zooma in matchen mellan Espanyol (La Liga) och Alcorcon (Liga 123). Det blev 1-1 när lagen möttes i första mötet.

Espanyol har klar grundfördel med 1-1-resultatet i bagaget, vilket Alcorcons tränare Julio Velázquez inte sticker under stol med. Faktum är att Velázquez ärligt uttrycker på klubbhemsidan att Espanyol har mycket bättre spelare och nu har 95% chans att gå vidare (!). Det lär inte vara tal om någon lömsk taktik att lägga över pressen på motståndet. Velázquez är nämligen i övrigt balanserad i sina uttalanden. Han erkänner bland annat rakt av att Alcorcon ser ligan som viktigare än cupen. Många andra tränare brukar slentrianmässigt säga att det är viktigt att vinna alla matcher för att sedan skicka ut reservmanskap på banan. Alcorcons tränare gör det rakryggade och säger det många egentligen tänker: cupen är lågprioriterad. Som en logisk följd av hans ärliga uttalande kommer det att bli flera reserver i Alcorcons elva.

Den troliga reservbetonade startelvan är ingen positiv nyhet för Alcorcons fans som blivit vant vid resultatsvek. Alcorcon har med bästa startelvan bara mäktat med en 17:e-placering i Spaniens näst högsta liga som kallas Liga 123. Alcorcon har varit bedrövligt i bortasammanhang. Laget är till och med Liga Santanders sämsta bortalag med 0-2-8 på tio matcher och 3-18 i målskillnad.

Alcorcons ligaläge är som natt och dag jämfört med Espanyol som numera är på övre halvan i La Liga. Espanyol mår väldigt gott för dagen, trots 1-4-bakslag mot storebror Barcelona i helgens derbymöte. Espanyol kämpade tappert fast fick se sig slaget på grund av att Barcelonas superstjärnor presterade toppen. Espanyol hade inför den matchen tio tävlingsmatcher utan förlust, inklusive islossning på hemmaplan med 3-0 mot Leganes och 2-1 mot Sporting Gijon.

Espanyol verkar ta kvällens uppgift på hyggligt allvar. Visst är cupen lägre prioriterad än La Liga, men det har inte varit tal om att helt vila så många nyckelspelare. Laget har nästintill bästa möjliga truppen uttagen. Enda undantagen från regeln är målvakten Diego Lopez (minus) och högerbacken Javi Lopez (ingen fara) som försvinner jämfört med derbyt mot Barcelona.

Espanyols senast saknade skicklige mittfältare Hernan Perez lär starta. En annan spelare som lär få startmöjlighet är senast bänkade Alvaro Vazquez. Vazquez har en hög högstakapacitet och kan glänsa här mot ett mycket sårbart Alcorcon. Andra spelare som lär startmönstras är backarna Rubén Duarte och Óscar Duarte som inledde säsongen som ordinarie backar fast var bänkade senast mot Barcelona. Dessutom lär den förre Sevilla-stjärnan José Antonio Reyes lira efter att bara ha spelat sista 11 minuterna mot Barcelona. Kort och gott: Espanyol kommer att kunna samla ihop en klart godkänd elva.

Alla större parametrar är till Espanyols fördel här. Laget är bättre i grunden, i bättre form, har bättre truppläge och åtnjuter en stor hemmaplansfördel.

Espanyols (starka) trupp till matchen mot Alcorcon: Roberto, R. Duarte, O. Duarte, Gerard, José Antonio Reyes, F. Caicedo, Jurado, David López, Hernán Pérez, Javi Fuego, Pablo Piatti, P. Diop, Álvaro Vázquez, Diego Reyes, Andrés Prieto, Marc Roca, Aarón, Melendo, Marc Navarro.

Fotboll

Espanyol – Alcorcon

  • Postad:
    22 dec 2016
    17:53
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 1
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,44
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    22 dec 2016
    21:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Spanien
  • Liga: Copa del Rey
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

abatho 2016-12-22 19:52

kommer med i en dubbel
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td