Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Torino – Genoa

Torino vänder uppåt mot Genoa med tre nya avbräck

Det ska duelleras mittenmöte mellan Torino och Genoa som har samlat ihop 25 respektive 23 poäng. Poängskillnaden var klart större i november. En poängmässig svacka för Torino har gjort att Genoa närmat sig. Det finns dock verkligen inte skäl att tro att Genoa ska komma helt nära Torino. Tvärtom: Torino är ett betydligt mer spännande lag än mittengänget Genoa och bör kunna dra ifrån och hamna klart framför Genoa i sluttabellen.

Torinos minisvacka med tre förluster i följd under december får inte överskattas i styrkemässig betydelse. Vid djupanalys går alla de tre bakslagen att förklara och nyansera. Dels handlar det om stentufft motstånd, dels om bättre spel än resultaten visar:

* Matchen mot Sampdoria 4:e december som blev 0-2-förlust var mot ett hemmalag som för närvarande ståtar med robusta 5-1-2 i hemmastatistik. Torino spelade länge jämnt med hemmastarka Sampdoria som drog ifrån med två mål. Det trots att Torino hade mest bollinnehav (55%) och flest avslut (14-12).

* Matchen mot Juventus 11:e december som blev 1-3-förlust var mot Serie A:s solklara etta. Torino hade 1-1 mot Juventus fram tills det var tio minuter kvar. Sedan visade Juventus absolut toppklass med två mål i slutskedet. Snöpligt.

* Matchen mot Napoli var mot Serie A:s formlag nummer ett och blev 3-5. Den matchen höll på att gå åt pipsvängen efter Napolis brutala 3-0-inledning i första halvleken. Det var starkt av Torino att komma tillbaka och vinna andra halvleken med ett måls marginal.

Genoa har följt en nästintill förutsägbar linje under hela hösten. Den linjen har stavats "hemmabetoning" - såväl i hemmamatcher som bortamatcher. Genoa har 4-4-1 på hemmaplan medan laget bara har mäktat med 2-1-5 i bortamatcherna. Sensationell skillnad som dessutom är fullt rättvisande: Genoa spelar mycket svagare på resande fot.

Som lök på laxen är Genoas truppsituation extra dålig. Nya avstängningar på förstemålvakten Mattia Perin (1350 ligaminuter) samt mittfältarna Luca Rigoni (1265 minuter) och Miguel Veloso (1127 minuter) stör. Alla tre är vanligtvis tongivande komponenter i Genoas ordinarie startelva. Kännbara avbräck!

Torinos troliga startelva: Hart - Barreca, Castán, Rossettini, Zappacosta - Benassi, Valdifiori, Baselli - Ljajic, Belotti, Falqué.

Genoas troliga startelva: Lamanna - Munoz, Burdisso, Izzo - Lazovic, Cofie, Rincon, Laxalt - Ocampos, Ninkovic, Simeone.

Fotboll

Torino – Genoa

  • Postad:
    22 dec 2016
    18:24
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 1
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,80
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    22 dec 2016
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Italien
  • Liga: Serie A
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

abatho 2016-12-22 19:47

ryggar den
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td