Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Los Angeles Clippers – San Antonio Spurs

Spel Nr1:

Spurs -2.5 @ 2.12 (pinnacle) ... Insats: 5 Units


Motivering:

Senast vi spelade på Spurs så sprang vi in i deras sämsta insats på flera veckor. Det kan givetvis hända idag igen men kan vi bara undvika det scenariot så har vi ett mycket bra spel här. Spurs är ruskigt starka och har vunnit 18 av sina senaste 20 matcher. Senast så stoppade man ligans hetaste lag Rockets som då hade 10 raka vinster när Spurs vann med 102-100 efter en mycket stark avslutning på matchen.

Clippers kommer sakna sin bästa spelare Blake Griffin i några veckor framöver vilket jag också nämnde i senaste reken. Det är i mina ögon ett ganska stort avbräck som kommer innebära att Clippers får ett sämre spel i merparten av matcherna han saknas. I första matchen utan Griffin senast så gick nästan allt vägen offensivt och man hade inga problem att vinna mot ett Nuggets som var B2B och inte riktigt kändes taggade.

Här är motståndet på en helt annan nivå då Spurs är otroligt starka. Visst kan Spurs ha en usel match igen just nu när vi tänker spela på dom. Visst kan också allt stämma för Clippers i en match till men allt kan ju hända i sportens värld. I mina ögon är detta hcp:et riktigt snällt satt och jag tvekar inte alls att spela då det kommer ge fler vinster än förluster med rådande förutsättningar. Clippers är sämre utan Griffin men eftersom det gick vägen senast så kanske bolagen är lite osäkra. Spurs är otroligt bra och gör väldigt sällan en dålig match vilket bådar för att vinstchanserna är mycket goda här.

En annan faktor som kan spela in här är det faktum att Clippers vann ganska förkrossande när lagen möttes i början av säsongen och gav Spurs sin klart största förlust denna säsongen. I den matchen var Griffin som saknas idag klart bäst med sina 28 poäng, ingen annan spelare kom upp i 20. Spurs coach var också aningen irriterad på det tuffa spelschemat inledningsvis för Spurs och i denna B2B matchen så spelade inte ens startspelarna halva matchen. Möjligen en liten dold protest mot ligan från coach Popovich.

Spurs vill säkerligen ha revansch här idag då det brukar finnas en hel del revanschlusta mellan topplagen under säsongen. Ett Clippers utan Griffin är en lämplig uppgift och hcp:et är riktigt lågt här. Kan vi bara undvika Spurs sämsta match på denna 4 veckors perioden så är vinstchanserna betydligt högre än 50% på detta spelet anser jag!

BOL!
Basket

Los Angeles Clippers – San Antonio Spurs

  • Postad:
    22 dec 2016
    18:06
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2 -2.5
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,12
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    23 dec 2016
    04:35
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td