Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Minus hcp + Under

Spel Nr2:

Warriors -8.5 @ 1.37
Pacers - Celtics = UNDER 218 @ 1.43

Totalt odds: 2.02 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 5 Units


Motivering:

Det är svårt att inte vilja gå med Warriors efter att dom först krossade Blazers med 45 poäng och senast krossade ett formstarkt och bra Jazz med 30 poäng. Här möter man istället ett av ligans sämsta lag i form av Nets som torskat 3 raka och endast har 7 segrar på 27 matcher denna säsongen. Det är endast underskattning som kan hindra Warriors från att vinna denna med närmare 20 poäng och så som spelet stämmer just nu för detta Warriors så känns det som att dom kan vinna med 10+ mot usla Nets med ena handen bakbunden.

----------------------------------------------------

Det är ingen som helst tvekan om att Pacers defensiv blivit bättre och även hela spelstilen blivit mer defensiv utan Ellis i lineupen. Senast rann det iväg mot Knicks men annars så hade man snittat under 200 poäng per match i dom 5 matcherna som Ellis inte spelat och mer defensiva Glenn Robinson tagit hans plats i lineupen.

Celtics har även dom varit riktigt starka defensivt på slutet. Senast blev det 221 poäng efter OT mot Grizzlies men den matchen hade 194 poäng efter 4Q och det är endast 4 matcher på 10 i december som gått över 200 poäng. Det har aldrig blivit mer än 213 poäng i någon av dessa 10 matcherna efter 4Q, senaste matchen till OT gick såklart över. Då stängde man ändå ner ligans näst bästa offensiv Rockets till 107 poäng, man spelade match mot glödheta Raptors som stannade på 195 och man mötte även higscoring Thunder i en match som stannar på 195 poäng.

När lagen möttes tidigare under säsongen så blev det 204 poäng i en match med full normalt skytte sett till procenten vilket gör att det inte finns någon jättemarginal för högre score om spelet blir liknande idag. I mina ögon känns underspelet mycket bra här mellan två lag som på slutet spelat bra defensiv och även haft en mer defensiv spelstil än tidigare under säsongen och då fick lagen endast 204 poäng när man möttes i en period där båda lagen körde full fart framåt.

BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Minus hcp + Under

  • Postad:
    22 dec 2016
    18:09
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,02
  • Bet365
  • Datum:
    23 dec 2016
    01:35
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td