Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Under + plus hcp

Spel Nr4:

Nets - Warriors = UNDER 239 @ 1.41
Lakers +9.5 @ 1.41

Totalt odds: 2.04 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 3 Units


Motivering:

En sån här hög lina är enligt mig sällan befogad, framförallt inte i en match där det är stor klasskillnad mellan lagen och halva matchen kan bli mellan reserverna.

Warriors offensiv är ju lysande men faktum är att deras defensiv varit stark på slutet också. Senaste 3 matcherna har man inte låtit någon motståndare göra mer än 90 poäng. Endast 1 gång på senaste 16 matcherna har motståndaren gjort mer än 110 poäng och det var när man mötte Rockets som har ligans näst bästa offensiv efter Warriors själva.

Nets är ett highscoring lag men en sån här hög lina kräver att lagen levererar mer eller mindre konstant. Det räcker med några minuter med ett par turnovers eller några missade skott i rad och spelet kan vara klart.

Mycket talar ju även för att Warriors kör över Nets i denna matchen och då kan reserverna komma in och spela stora delar av matchen vilket i regel innebär att dom inte kan leverera lika mycket poäng som starters. Linan är helt klar för hög anser jag. Warriors defense har varit bättre på slutet och släpper sällan motståndaren över 110 poäng vilket gör att vi till och med kan ha råd med att Warriors själva når 130 men ändå sätta spelet till denna höga linan.

------------------------------------

Både Lakers (11-20) och Heat (9-20) är usla och har klen form men totalt sett denna säsongen så är det Lakers som visat upp glimtar av bättre basket om man jämför dessa två. Lakers var ju till exempel nära att ta en tung skalp borta mot Hornets senast men en klen avslutning gjorde så att Hornets kunde vända och vinna i slutet. Heat torskade dubbel OT mot Magic senast och lyckades bränna flera gyllene lägen att ta en sällsynt seger då.

Detta känns som en match som kan sluta hur som helst men jag tycker Lakers har högre kapacitet och sitter därför gärna med detta högre hcp:et på dom i denna matchen!

BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Under + plus hcp

  • Postad:
    22 dec 2016
    18:12
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 3,00
  • Odds: 2,04
  • Bet365
  • Datum:
    23 dec 2016
    01:35
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td