Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – plus hcp + over

Spel Nr5:

Mavericks +11.5 @ 1.39
Grizzlies - Rockets = OVER 197 @ 1.40

Totalt odds: 2.00 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 3 Units


Motivering:

Clippers vann igår mot Spurs men åkte på ännu en tung skada när lagets stjärn point guard Chris Paul skadade sig och är mycket tveksam till spel i dagens match. Det gör att Clippers nu kan komma att sakna 2 all-star spelare och laget är därför klart sämre än normalt.

Mavericks har länge varit ligans sämsta lag men börjar bli bättre och bättre. Man är 4-4 över sina senaste 8 matcher och faktum är att man har förlorat med mer än 10 poäng endast 2 gånger på sina senaste 14 matcher.

Ett kraftigt försvagat Clippers bör kunna få problem med ett allt bättre Mavericks och det hcp:et känns för stort enligt mig då detta mycket väl kan vara en match där Clippers inte alls kommer upp i nivå efter urladdningen igår mot Spurs + nya tunga skador inför nattens match.

---------------------------------------------

Grizzlies har haft stora skadeproblem vilket gjort att spelet hackat en del på slutet men nu börjar man sånär bli helt friska och stjärnspelarna är tillbaka i laget vilket bör leda till en klart bättre offensiv. Grizzlies har som många andra lag en ny coach denna säsongen som ska leda laget till mer offensivt spel men kärnan i Grizzlies faller ibland tillbaka till det sega och lowscoring spelet som laget haft senaste säsongerna.

Rockets är ju full fart framåt som vi alla vet om och det är nästan garanti på 200+ när Rockets spelar. Därför är frågan hur Grizzlies hanterar denna matchen och ett allt mer ordinarie Grizzlies ska mycket väl kunna hänga med i ett up-tempo spel och göra många poäng.

Jag tror Rockets drar upp ett tempo som Grizzlies inte kan stoppa men hemmalaget har kvalitet nog att hänga med och göra många poäng dom också!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – plus hcp + over

 • Postad:
  23 dec 2016
  18:57
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 3,00
 • Odds: 2,00
 • Bet365
 • Datum:
  24 dec 2016
  02:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td