Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Under + Under

Spel Nr3:

Hornets - Bulls = UNDER 212.5 @ 1.40
Wolves - Kings = UNDER 214.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 4 Units


Motivering:

Bulls offensiv ser många gånger riktigt klen ut numera och laget har inte haft mer än 205 poäng i någon av sina senaste 8 matcher. Hornets är ett lag som kan spela försvar och brukar ofta göra det bra som leder till segrar men dom gav sig in i en farlig high scoring game med usla Lakers senast som var nära på att sluta med förlust när Hornets var storfavorit.

Jag tror inte Hornets coach vill sen en liknande match igen utan fokus lär blir på försvarsspelet som i slutet av matchen mot Lakers kom igång och ordnade segern. Bulls är också dom ganska defensiva på slutet vilket gör att jag tror vi kommer få en match som har goda chanser att stanna under 200 och max 1 lag når 100+ poäng.

------------------------------------

Här har vi två lag som med nya coacher denna säsongen vill spela mycket mer defensiv basket men titt som tätt faller tillbaka i gamla ovanor och bara öser på i svängiga matcher. Det har dock sett mer defensivt ut på slutet vilket gör att jag gillar underspelet här.

Kings kan återigen få klara sig utan en av sina bästa scorer i form av Rudy Gay som har fortsatta problem och Kings offensiv blir klart sämre utan honom. Trots det har Kings lyckats vinna några low scoring matcher på slutet och det är defensiven som ordnat vinsterna. Kings har gått under denna linan i 10 av sina senaste 12 matcher.

Wolves har även dom varit mer defensiva på slutet. Senast blev det endast 176 poäng mot highscoring Hawks, sedan har man även haft 190 poäng efter 4Q mot highscoring Rockets där det efter OT dock blev 220 och även 193 mot Bulls och alla dessa är inom lagets senaste 5 matcher.

Två lag som vill prioritera defensiven och gjort det med framgång senaste matcherna bäddar för att lagen fortsätter spela ett liknande spel idag och därför når vi aldrig denna höga linan tror jag!


BOL!
Spela på Bet365 och få Upp till 1000 kr i spelkrediter
Basket

Parlay – Under + Under

 • Postad:
  23 dec 2016
  18:54
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 4,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  24 dec 2016
  01:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här