Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Portland Trail Blazers – San Antonio Spurs

Spel Nr1:

Spurs -3 @ 2.15 (pinnacle) ... Insats: 5 Units

Motivering:

Spurs är endast några poängs favorit mot ett Blazers som torskat 4 raka och 8 av sina senaste 9? Ja det tackar vi för. Ingen som helst tvekan om att Spurs är ett brutalt mycket bättre lag än Blazers och så här lågt hcp tar jag varje dag i veckan på Spurs mot ett mittenlag i form av Blazers som är i kass form.

Men Spurs förlorade ju igår, är dom inte också i sämre form nu? Nej knappast. När topplagen förlorar så brukar dom i regel komma tillbaka ännu starkare i nästa match och för Spurs med Popovich som coach så är det nästan givet att prestationen blir bättre matchen efter en förlust.

Lagen möttes 3 gånger ifjol och då vann Spurs samtliga 3 möten enkelt med 18, 13 och 12 poäng. Lagen är i stort sett lika starka denna säsongen förutom det att Blazers presterat klart sämre i år medans Spurs är på samma höga nivå.

Denna gången tänker jag inte tveka på Spurs efter en förlust och försöka vänta på att saker ser stabilare ut eftersom då kommer vi säkert springa in i ännu en oväntat förlust när vi väl väljer att spela efter några matcher. Den här linan är löjligt låg enligt mig, framförallt nu när Blazers är i urusel form och Spurs kommer vara piskade till en bättre prestation ikväll av coach Popovich.

Spurs B2B situation gör såklart att linan är lägre i nattens match än den normalt hade varit men jag anser att den är klart för låg. Jämför man lagen så är styrkeförhållandena ungefär 10 poängs fördel för Spurs anser jag. B2B och bortaplan för Spurs sänker den skillnaden en aning men samtidigt är Blazers i urusel form vilket gör att Spurs får tillbaka några poäng. Aldrig att denna linan ska vara mindre än 5 enligt mig.

Antingen så blir det en hemsk jul för Spurs med 2 raka förluster in på julafton och Popovich kommer då tvinga laget springa hem till Texas eller så städar man undan ett klent Blazers ikväll som man bör göra enkelt och får då åka med planet hem och fira jul med familjerna. Jag tror jag vet vilket scenario som Spurs spelare helst fixar i nattens match!

BOL!
Basket

Portland Trail Blazers – San Antonio Spurs

  • Postad:
    23 dec 2016
    18:51
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2 -3
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,12
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    24 dec 2016
    04:05
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td