Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Utah Jazz – Toronto Raptors

Spel Nr6:

Raptors -2.5 @ 2.10 (pinnacle) ... Insats: 3 Units


Kort motivering:

Jazz följde upp sin stora 30-poängs förlust mot Warriors genom att torska hemma mot ett svagt Kings vilket var en rejäl missräkning. Raptors har vi snackat om många gånger senaste veckorna och man fortsätter spela riktigt bra och man har en av ligans bästa offensiver som mer eller mindre levererar varje match. Jazz har en defensiv som kan vara vass men jag tror inte man kommer kunna stänga ner Raptors helt idag vilket gör att Jazz får svårt att hänga med framåt då deras offensiv många gånger kan hacka. Låg lina känns bra på det laget som har en offensiv som är rejält i form för stunden!


BOL!
Basket

Utah Jazz – Toronto Raptors

 • Postad:
  23 dec 2016
  18:58
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2 -2.5
 • Insats: 3,00
 • Odds: 2,10
 • Bolag: pinnacle
 • Datum:
  24 dec 2016
  03:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td