Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors

Spel Nr2:

Warriors -3.5 @ 2.14 (pinnacle) ... Insats: 4 Units


Motivering:

Man kan egentligen skriva hur mycket som helst om dessa lagen men det kan bli lite mastigt så jag försöker hålla det lite kort med det mest relevanta och intressanta för er att läsa. Har gått igenom allt relevant gällande matchen och anser att det är ganska bra värde på bortalaget här.

Warriors vann med 34 poäng när lagen möttes i Cleveland under grundserien ifjol och Warriors vann även hemma med 6 poäng i juldagsmatchen. Warriors har en nivå som inget annat lag på denna planeten har och när dom når den vilket dom ofta gör så går dom inte att stoppa. Den nivån är ännu högre i år efter värvningen av Durant.

Cavaliers är nästan exakt samma lag som ifjol medans Warriors har värvat en av ligans bästa scorers Kevin Durant under offseason och han har också varit Warriors bästa spelare så här långt. Durants intåg i Warriors gör laget klart bättre vilket gör att jag anser att man är ett bra spel till så här lågt hcp mot varenda lag i världen oavsett spelplats.

Så Warriors är bättre i år, Cavaliers ungefär lika bra som ifjol.

Cavaliers har givetvis nivån till att vinna denna matchen men då måste saker och ting stämma. Spelar lagen på liknande nivå av sin maxprocent så vinner Warriors enkelt. Warriors har dock fler nivåer i sitt spel och om dom når dessa så kan Cavaliers inte kan hänga med oavsett vad dom gör.

Världens två bästa lag i en match som mycket väl kan bli jämn men jag anser att det finns betydligt fler scenarion där Warriors vinner med 4+ poäng än att dom inte gör det och därför känns detta klart spelvärt enligt mig.


BOL!
Basket

Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors

 • Postad:
  25 dec 2016
  17:03
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2 -3.5
 • Insats: 4,00
 • Odds: 2,14
 • Bolag: pinnacle
 • Datum:
  25 dec 2016
  20:35
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td