Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – dubbla totallinor

Spel Nr5:

Thunder - Wolves = OVER 203 @ 1.40
Spurs - Bulls = UNDER 205 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 3 Units


Kort motivering:

Thunder öser nästan alltid på framåt, senaste 4 matcherna har innehållit minst 215 poäng och man gjorde ju 112 mot Wolves tidigare denna säsongen. Frågan är då om Wolves kommer göra sitt för denna totalen och jag tror det. Tycker linan känns för låg då det känns som goda chanser att Thunder når 110+ och man är väldigt klena defensivt så ett lag som Wolves ska kunna nå 100 men chanserna är goda att dom iaf gör sitt för denna låga linan.

------------------------------------------------------

Som jag skrev i Bulls senaste match så är deras offensiv riktigt klen för stunden och ingen av lagets senaste 9 matcher har gått över 205 poäng.
Jag förväntar mig en bättre prestation av Spurs idag än senast mot Bulls vilket gör att dom själva säkert kan nå 100+ men Spurs vill i regel spela en defensiv basket och mot ett formlöst Bulls bör man kunna hålla dom under 100 poäng.

Nått kring 107-90 till Spurs tror jag på!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – dubbla totallinor

 • Postad:
  25 dec 2016
  17:06
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 3,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  25 dec 2016
  23:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td