Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + Under

Spel Nr4:

Knicks - Celtics = OVER 203 @ 1.40
Lakers - Clippers = UNDER 220.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 4 Units


Kort motivering:

Celtics vann 115-87 mot Knicks i början av november. Sedan dess har Knicks gjort 102+ poäng i 18 av 21 matcher. 3 dagar efter matchen mot Celtics gjorde Knicks 93 poäng i en vinst mot ett Mavericks som var usla då, sedan dess är det endast topplagen Warriors och Cavaliers som hindrat Knicks från att göra 102+.

Celtics blandar och ger en del med sina totaler men senast rann det iväg och blev 229 mot Thunder och senaste 4 matcherna har nått minst 200 poäng.

Jag tror Knicks fortsätter ösa på framåt och Celtics har utan tvekan kapacitet att göra 100+ också här så denna matchen har goda chanser att kliva långt över 200 tror jag.

----------------------------------------------------

Clippers brukar i regel vilja sakta ner tempot i matcherna mot Lakers och vinna på att man är klart bättre i uppställt försvarspel istället för att springa och spela ett mer chansartat run an gun basket. Det lär inte ändras idag när Clippers är rejält desarmerade då man saknar sina bästa offensiva spelare. Ifjol möttes lagen 4 gånger och ingen match hade mer än 198 poäng.

Lakers kan ösa på men tillåts sällan göra det mot Clippers och detta är ett Los Angeles derby där mycket prestige står på spel vilket oftast innebär bättre intensitet i försvarspelet än normalt då därför tycker jag denna linan är klart för hög!

BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + Under

 • Postad:
  25 dec 2016
  16:59
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 4,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  25 dec 2016
  18:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td