Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Under + minus hcp

Spel Nr1:

Cavaliers - Warriors = UNDER 230 @ 1.40
Spurs -4 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 5 Units


Motivering:

Ligans två bästa lag mötts för första gången sedan finalen ifjol där Cavaliers lyckades vinna efter att ha vänt ett 1-3 underläge i matcher vilket var första gången något lag gjorde det i en finalserie.

Ingen tvekan om att vi har två otroligt bra offensiver i denna matchen som enkelt kan göra 120 poäng vardera men det är en enorm prestige här vilket gör att försvarsspelet kommer vara på absolut högsta intensitet, precis som om det vore en game 7 i NBA finalen som för övrigt stannade på 182 poäng.

Ser man till finalserien ifjol så snittade lagen exakt 200 poäng per match över dessa 7 matcherna. När lagen möttes på juldagen ifjol så blev det 172 poäng mellan lagen trots att båda lagen även då hade ligans bästa offensiver. Lagen möttes även i finalen för 2 år sedan då man snittade 194 poäng på 6 matcher trots att 2 gick till OT.

Faktum är att senast lagen gick över 230 poäng när dom möttes var 12 januari 2010 då det blev 231 poäng och lagen har sedan dess mötts 24 gånger utan att gå över 230 poäng. 17 av dessa mötena har varit senaste 2 säsongerna när lagen är lika starka som dom är i dagsläget, alla möten innan det är inte lika relevanta eftersom lagen då såg helt annorlunda ut men även då stannade matcherna långt under denna linan vi får idag.

Sedan ska man också komma ihåg att båda dessa lagen är ganska bra defensivt. Även om man ofta är inblandade i highscoring matcher så är det i regel för att man kör över motståndarna och gör massa poäng själva. Som jag skrev i en tidigare rek för bara någon dag sedan så är det sällan som Warriors släpper till mer än 110 poäng och det samma gäller för Cavaliers som med enkelhet kan höja defensiven några nivåer om det krävs. Dock så krävs det sällan för ett så här bra lag eftersom dom kan vinna enkelt mot dom flesta lagen utan att behöva kämpa alltför mycket men vill man vinna idag så gäller det att leverera defensivt för båda lagen.

Dessa lagen känner till varandra otroligt bra efter att man mött varandra mer än något annat lag senaste 2 åren. Även om det finns offensiver av högsta klass här så är det som sagt en sån enorm prestige här så det är en stor chans att försvaret kommer vara på högsta nivån vilket kan stänga ner vilken match som helst vilket vi också sett när lagen mötts så ofta senaste 2 säsongerna. Med denna höga linan så har vi till och med en god marginal för att kunna sätta spelet även om lagen levererar offensivt. Det vi sett tidigare dock indikerar mer att denna matchupen lika gärna kan stanna under 200 poäng.

---------------------------------------------------

Spurs igen och återigen ingen som helst tvekan från min sida. Alla lag kommer ha några oväntade förluster med klena prestationer under säsongen och Spurs hade en sådan för ett par veckor sedan när man förlorade 91-95 borta mot Bulls. Det var väl en ganska jämn match men skillnaden var att Spurs gjorde 4 poäng på 5 FT försök medans Bulls gjorde 21 poäng på 27 FT försök. Där har vi 17 poängs övertag för Bulls från FT linjen och det är ganska brutal skillnad. Då är ändå snittet för dessa lagen 18.6 och 18.9 poäng från FT linjen per match så det var en skillnad i den matchen som var helt klart onormal.

Sedan det mötet har väl Spurs fortsatt att spela riktigt bra som man gjort hela säsongen samtidigt som Bulls sett otroligt klena ut.

Visst kan Bulls återigen tända till mot ett topplag och skrälla men jag anser att chansen till det är ganska liten här.

Spurs är utan tvekan det klart bättre laget. Man har nu också hemmaplan samt att man bör vara helt ordinarie efter att man vilade sina 2 gamlingar i senaste matchen och alla lagen hade ju ledigt igår. Sen finns också den ganska stora revanschfaktorn som bör finnas med här. Med så många matcher per säsong så är det ju svårt att vara på topp i varje match vilket gör att det är viktigt att fundera på hur motivationen kan vara för respektive lag för att försöka få sig en uppfattning om hur skärpan kan vara till gällande match.

Här bör Spurs vara sugna på revansch efter den oväntade förlusten när man mötte Bulls för några veckor sedan och vill bara Spurs vinna och kämpar rejält för det så är chanserna till 10+ poängs vinst mot ett formsvagt Bulls mycket stora enligt mig!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Under + minus hcp

 • Postad:
  25 dec 2016
  17:02
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  25 dec 2016
  20:35
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td